Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

reklam ajansinda yetistirilmek uzere stajyer grafiker.

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merterde bulunan reklam ajansimiza yetistirilmek uzere stajyer grafiker araniyor.
Eger ki bu isi ogrenmek istiyorsaniz,kacirilmayacak bir firsat.1-2 ay stajyerlik doneminden sonra,grafiker olarak ise baslayabilirsiniz.
Gorusmek icin irtibat:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

ali_akgün

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Metin Bey,

İşin tanımını yazarmısınız bilgi verirmisiniz lütfen

reptile

🌱Yeni Üye🌱
stajyerim bağcılarda oturmaktayım.sizinle çalışmak istiyorum

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
agirlikli tekstil firmalarina moda cekimleri yapilip,katalog cikartilmaktadir.
bunun yaninda yillik anlasmali oldugumuz firmalarin butun reklam hizmetlerini karsilamaktayiz.
Aradigimiz elemanin photoshop ve freehand bilgisi olmasi gerekmekte.
sabah 9 aksam 6 bucuk calisma saatleri,gerektiginde birkac saat is bitine kadar calisilmaktadir.haftasonlari tatildir.

randevu icin cv nizi yollamaniz gerekmektedir.bilgilendirmeyi buradan yapabilirim.

pc_kusu

🌱Yeni Üye🌱
Osman Tırpan
eyüp imkb ticaret meslek lisesi web tasarım bölümü son sınıf öğrencisiyim hem kendimi geliştirmek hemde 2010/2011 yılı mecburi stajımı yapmak için iyi bir yer aramaktayım ilgililenirseniz cv mi gönderiyorum.
osman_trpn@hotmail.com
0539 853 15 32

eylemc

🌱Yeni Üye🌱
beykent üni. myo grafik tasarım bölümü mezunuyum, iş arıyorum kendimi yetiştirmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum,ilanınızla ilgileniyorum. ilk olarak cv mi burdan yollayım mı yoksa iş yerinize görüşmeye mi gelmeliyim bilgi verebilir misiniz?

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar alım yapılmıştır.taleplerinize teşekkürler.başarılar.

İlanın geçerliliği bitmiştir