Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

retouch uygulamalarım. -1

mustafanazif

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mustafanazif.com
retouch1.jpg

retouch2v.jpg

retouch3.jpg

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık, kızıma soruyorum bazen kendi çalışmalarımda karar kılamayınca, tarafsız ve yerinde seçimleri var. Ekranı görür görmez bu güzel bu güzel diye diye hep sizin yaptıklarınızı beğendi. Ben sadece çok fazla blur kullanmanıza takıldım. Doğal durmuyor görseller çok blur olunca. Başarıya gölge düşüyor. İlk iki çalışma için değil belki ama son çalışma "saç dekupesinde sorun yaşadım, blur ile örtmeye çalıştım" havası veriyor. Başarıya gölgeden kastım da bu yöndeydi.

mustafanazif

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mustafanazif.com
teşekkür ederim yorumunuz için.
buna tam olarak blur diyemeyiz. son çalışmada ve bazı çalışmalarda focal point uyguladım. fotograf terimiyle odak noktasını belli bir noktaya yönlendirdim bu anlamda fotoğrafı statik ortamdan çıkartmaya çalıştım... kendi fotoğraf çekimlerimin de büyük kısmında bu var. herkesin kendine has bir tekniği var bu tekniği oturttuktan sonra da sanırım bazı çalışmalara bunu yansıtması da doğal bir sonuç. bunun dışında bunu uygulamadığım çalışmalar da var. yani tamamen o anki duruma göre değişen bir şey bu... bazen öyle, bazen böyle... bazen de tamamen netsizlik hakim olabilir. bu gece ve şehir yaşamıyla alakalı çekimlerde olabilir mesela... retouch uygulamalarımı buraya yüklememde bazı sebepler vardı fakat şimdilik bu sebepler bende saklı kalsın...

selam ve saygı...

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam hepsi çok güzel.elinize saglık.yalnız birincisinde boyanmamış saçlar var belki dikkatinizden kaçmıştır

mustafanazif

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mustafanazif.com
hayır dikkatimden kaçmadı dostum, dikkatimi verdiğim için öyle olmuş olabilir: )
bazılarında sadece rötuş, bazılarında ise ekstradan makyaj yapma ya da saç boyama da söz konusu... ilk fotoğraftaki çalışma fantazi:)

selamlar...