Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

RF elektronik logo ve site için yorumlarınız bekliyorum

D2bilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.d2bilisim.com
12xd6.jpg

Tasarımda ne gibi düzenlemeler yapabilirim

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
çok sade olmuş bence bu tarzdan ziyade sektörü yansıtan tasarımlar yapman daha hoş olur internette elektrik elektronikle ilgilenen şirketlerin sitelerine bir gözat istersen buda çok kötü değil faakat çok beyaz alan var boş duruyor yinede uğraşmışsın emeğine sağlık :)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
çok sade olmuş bence bu tarzdan ziyade sektörü yansıtan tasarımlar yapman daha hoş olur internette elektrik elektronikle ilgilenen şirketlerin sitelerine bir gözat istersen buda çok kötü değil faakat çok beyaz alan var boş duruyor yinede uğraşmışsın emeğine sağlık :)

Arkadaşım asit'in görüşlerine katılmak ile birlikte, eklediğim resim çok küçük olduğundan logoyu inceleme şansımızda malesef olmuyor, hatta site bile detaylı incelenemiyor.

Daha güzel bir görüntü eklersen detaylı bir yorum yapabilirim. Kolay Gelsin.

D2bilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.d2bilisim.com
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu site hem yurt içi hem de yurt dışı kullanıcılarına hitap edecek o yüzden biraz fazla önemsiyorum. Logonun yan tarafındaki mavi alana ürünleri hareketli flash yapıp koyacağım şirket logosu olmadığından böyle bir logo yaptım
Daha kaliteli görüntüsünü ancak bayramdan sonra ekleyebileceğim

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
zemindeki mavimsi turkuaz bantın üzerine ürün fotografları fotografların üzerine efektler 4 veya 5 li coverlar güzel olur diye düşünüyorum. İçerik eklenmemiş ama çok boşluk var. Zenginlik katıcı çalışmalar yapılabilir.

Drop shadowlar çok fazla opacitsini % 50 den fazla tutmamalısın bence. Butonlar veya anasayfa firma hakkında gibi yazıları yazacağın yer aşagıya doğru açılan menu yapmaya müsayit. Java kodlarıyla - flashda yapabilirsin...

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Öncelikle resmi yeniden, daha büyük bir şekilde eklediğin için teşekkür ederim. Yorumlarıma gelirsek;

- Bence içerikte kullandığın font'u değiştirebilirsin, nitekim aslında sitenin çizgilerine çokta uygun bir font değil "Times New Roman", benim tavsiyem "Trebuchet MS" veya "Arial" olacaktır.

- Logo olmadığı için böyle birşey yapıp koydum demişsin, lakin bu kadalcak mı yoksa şirket logosu gelecek mi? Açıkçası bu hali ile logo malesef pek iç açıcı değil.

- İçerik kısmında, örneğin; "Amfi" bölümünde, resimler başlıkları bastırmış gibi görünüyor, bence gözü alabildiğine rahatsız edici olmuş, belki daha farklı birşeyler düşünebilir, ya da en klasik hali ile resmi aşağı kaydırıp direkt içeriğin yanında tutabilirsin.

- Yine "Amfi" nin ve diğer 2 kutunun birşeylere ihtiyacı olduunu düşünüyorsan belki bu sorunu başlıkların soluna ve bellki yukarıya doğru taşacak şekilde icon'lar koyman bu işi çözebilir...

- Üstteki mavi alanda henüz birşey olmadığı içni yorum yapamıyorum, şuan ki görünümüyle canlılığı katan asıl yer orası ve umarım Flash çalışma eklendikten sonra da taşıyabilir.

- Menüdeki iconlari değiştirip belki daha canlı yapabilirsin kanısı içerisindeyim.

- Bir de logonun bulunduğu kabartma gibi olan arkaplanı 2 yerde daha kullanmışsın altında belki ortada olan kalkabilir, yoksa hiç logoya özelmiş hissi kalmıyor.

İçerik yerleştiğinde tekrar görme şansımızda olur umarım, kolay gelsin.

D2bilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.d2bilisim.com
Yorumun için çok teşekkür ederim yazdıklarını dikkate alıp en kısa sürede düzenlemeleri yapacağım

D2bilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.d2bilisim.com

logonun yanındaki alan flash dır ve o tarz ürün resimleri ismi ve kısa özelliklerin gelmesini düşünüyorum.
ürünlerin içieriklerin 4 değişik yazı fontunuda ekledim sizce en iyisi yada başka bir font öneriniz varmı.
Butonların alttarafına döviz ve haber ( siteyle ilgili ) eklemeyi düşünüyorum

"erdemirs " söylediklerini dikkate alarak değişiklikler yaptım.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

vebci

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.vebci.com

logonun yanındaki alan flash dır ve o tarz ürün resimleri ismi ve kısa özelliklerin gelmesini düşünüyorum.
ürünlerin içieriklerin 4 değişik yazı fontunuda ekledim sizce en iyisi yada başka bir font öneriniz varmı.
Butonların alttarafına döviz ve haber ( siteyle ilgili ) eklemeyi düşünüyorum

"erdemirs " söylediklerini dikkate alarak değişiklikler yaptım.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
güzel olmuş ama sol taraftaki sol taraftaki , menülerin olduğu sutun hiç iyi durmamış siteyle kan uyuşmazlığı var orda amanet duruyor gibi :) ben grafik konusunda hiç iyi değilim ama ilk göze çarpan orası oldu. onun dışında güzel bir görünüşü var.