Öncelikle resmi yeniden, daha büyük bir şekilde eklediğin için teşekkür ederim. Yorumlarıma gelirsek;
- Bence içerikte kullandığın font'u değiştirebilirsin, nitekim aslında sitenin çizgilerine çokta uygun bir font değil "Times New Roman", benim tavsiyem "Trebuchet MS" veya "Arial" olacaktır.
- Logo olmadığı için böyle birşey yapıp koydum demişsin, lakin bu kadalcak mı yoksa şirket logosu gelecek mi? Açıkçası bu hali ile logo malesef pek iç açıcı değil.
- İçerik kısmında, örneğin; "Amfi" bölümünde, resimler başlıkları bastırmış gibi görünüyor, bence gözü alabildiğine rahatsız edici olmuş, belki daha farklı birşeyler düşünebilir, ya da en klasik hali ile resmi aşağı kaydırıp direkt içeriğin yanında tutabilirsin.
- Yine "Amfi" nin ve diğer 2 kutunun birşeylere ihtiyacı olduunu düşünüyorsan belki bu sorunu başlıkların soluna ve bellki yukarıya doğru taşacak şekilde icon'lar koyman bu işi çözebilir...
- Üstteki mavi alanda henüz birşey olmadığı içni yorum yapamıyorum, şuan ki görünümüyle canlılığı katan asıl yer orası ve umarım Flash çalışma eklendikten sonra da taşıyabilir.
- Menüdeki iconlari değiştirip belki daha canlı yapabilirsin kanısı içerisindeyim.
- Bir de logonun bulunduğu kabartma gibi olan arkaplanı 2 yerde daha kullanmışsın altında belki ortada olan kalkabilir, yoksa hiç logoya özelmiş hissi kalmıyor.
İçerik yerleştiğinde tekrar görme şansımızda olur umarım, kolay gelsin.