Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rock'n Coke (METALLICA) Afiş Tasarım Denemesi

pushate777

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eleştrilerinizi bekliyorum... :angel:

metallcaaftasarimi.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

pushate777

🏅Acemi Tasarımcı🏅
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

sayfanın ismi "deneme çalışmalar"
bu sebepten afiş tasarım denemesi yazdım.. daha açıklayıcı ne yazabilirim bilmiyorum .)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında bende karar veremedim.
Rock'n Coke bir festivaldir
ama burda tek grup var
sizin çalışmanızı bozmamak için başlığı Rock'n Coke (METALLICA) Afiş Tasarım Denemesi olarakdegiştirdim :)

thematrax19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana sorarsan sanatçıların kesimi iyi olmamış ve metalica yazısının alt kısmı çok keskin ama güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık ;)

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saç kısmını ve yazıyı yırtarak kesmiş gibisin ve yazılar keskin olmuş.Lars'ın kolunda Ford mu yazıyor ne:D

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben çok beyendim,başarılı bir çalışma olduğuna inanıyorum.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşların da dediği rock'n coke bir festival sen tek bir grup resmi koymaya çalışmışsın(çalışmışsın diyorum çünkü dekubesi son derece kötü olmuş)
onun dışında arka plan fena değil eline sağlık

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
görsel olarak harika görünüyor

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotolarda 2 tane jason var? Bunların birda davulcuları var. Lars gibi...Onuda eklersen grubu tamamlarsın:)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanatçıların decupe si güzel olmamış sağdaki kişinin kafasının devamı olmaması da kötü bir imaj bırakıyor afiş üzerinde

pushate777

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi bakıyorum da o zaman gözüme harika görünen şey şimdi iğrenç göründü :) dekupeye bak aman yarabbim xD

radferum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.birebir.net
Metallica yazısında siyah - beyaz uyumu kullanılsa daha iyi olurdu. Zira orjinal renklerde hep bunları kullanıyorlar. Arkadaşımızında dediği gibi iki jason kullanılmış. Davulcuları larsın olmaması çalışmayı daha amatörce kılmış. Mizanpajı iyi, görsel açıdan fena değil. İyi çalışmalar...

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanatçılarda çok fazla dekupe var çok prof olmadığı belli oluyor

thugLife_

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmus ama bişey sormak istiyorum bana lazım..
Rock'n Coke'nın Font'unu bilen var mı??