Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

roll-banner çalışması

newdigital

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar
kendi firmamız için banner çalışması yaptım ama nasıl olmuş arkadaşlar,

bannerns1.jpg

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Pardon bu bir banner mi ? sizmi yanlış yazdınız ? Bu standart banner boyutlarından bir hayli farklı...

newdigital

🌱Yeni Üye🌱
bu roll banner- ölçüsü de 200x80 cm.
kapı girişlerine veya tanıtım yapmak istediğiniz yerlere koyuluyor

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
banner genelde web siteleri için kullanılır bir deyim oldu artık
o yüzden başlığınıza bakınca bu izlenimi veriyor
yanlışmı biliyorum ben bunlara roll-up deniyordu diye hatırlıyorum

newdigital

🌱Yeni Üye🌱
haklısınız fakat bizim piyasada roll banner - L banner vb. isimlendirilen ürünler var. Ben onları kasdetmiştim. Ama tasarımla ilgili yorum gelmedi birtürlü

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarıma yorum gelir elbet.

Benim ilk dikkatimi çekenler neden o araçlar havada asılı bir izlenim veriyor. Biraz daha gerçekcilik adına gölge ve gölge oyunları yapsanız daha hoş gözükebilir diye düşünüyorum. Sonrasında alt taraftaki çicek vektör görseli hoş olabilir ancak firma nın tanıtımı için yani üst kısımdan bahsediyorum küçük bir alana sığdırılmışta o çicek neden o kadar büyük ? Standart outdor firmalarının renkli göz fikirini sizdede hissettim. Tamam renkli olduğunu belli etmek değişik bir düşünce olabilir ancak abartıya kaçılmasa daha sağde ve daha dikkat çekici bir göz olabilir. Bu şekilde bana biraz kaba ve amatörce gözüküyor doğrusu bu tabiki benim fikirim...

Saygılarımla.

newdigital

🌱Yeni Üye🌱
yorumunuzda araba resmine hak veriyorum doğrusunuz havada olmuş
çiçek resmine gelince orası yerde kalıyor insanların gözhizasında olduğu için de firma bilgileri yukarda yorumun için teşekkürler.................

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dizaynda dikkaitimi çeken aralarındaki refesanslar.Tabelalar konulmuş araya referanslar eklenmiş daha sonra tekrar yapılan işler (araçlar ve tabelalar) konulkmuş.Kanaatimce tasarımı parçalamış ve bir bütünlük arzetmiyo.Çiçek ise çok boş durmuş.Kopmle çalışmanın üzrine şeffaf bir şekilde geçersen tasarıma daha bir güzellik katar.Birde etradındaki siyah strokeleri silinse daha iyi duru bence.

serveribrahim99

🏅Acemi Tasarımcı🏅
altta kulllandigin motif asil vurguyu verdigin firmaya golgede birakacak kadar buyuk kullanmissin.... goz kulllanmissin iyi fikir fakat vurgulamak istedigin keskin bakisli veya ben bu isi halledebilirim imasiyla bakabilen bir goz resmi kullanabilirdin... suan senin kullandigin goz resmen ben cok duygusalim diyor... yani o goz sadece safligi aski sembol edebilecek bir elektrik veriyor..sen dedigim gibi ben bu isi halledebilirim elektrigini verebilecek bir goz secmelisin.. DIYE DUSUNUYORUM... bol sans kardesim

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
gecen musteride rollbanner istiyorum diyince boyle bisey tarif etti sasirdim baya.demek dogruymus.calisma gayet hos eline saglik

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
ortak fikir olarak araclar hoş olmamış
alttak çiçek otifi çok abartılı olmuş
ama genel anlamda iyi sayılır...
yalnız anlamadıgım
güven kalite hız verimlilik renk farklılıgı ile anlatılmak istenen nedir
saygılar....