photoshop cs4 lapazz grafik tablet
hasandurukann 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ocak 2013 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 20 Ocak 2013 #1 photoshop cs4 lapazz grafik tablet
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 21 Ocak 2013 #2 Genel olarak çok beğendim fakat boyunda ve gözlükte kalan arka fon renginiz dikkat çekiyor. İyi çalışmalar.
Genel olarak çok beğendim fakat boyunda ve gözlükte kalan arka fon renginiz dikkat çekiyor. İyi çalışmalar.
hasandurukann 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ocak 2013 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 21 Ocak 2013 #3 creedwar' Alıntı: Genel olarak çok beğendim fakat boyunda ve gözlükte kalan arka fon renginiz dikkat çekiyor. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim boyundaki gölde yüze göre daha sert olmuş dikkat çekiyor evet bu resmi yapalı çok oldu yeni şeyler deniyordum
creedwar' Alıntı: Genel olarak çok beğendim fakat boyunda ve gözlükte kalan arka fon renginiz dikkat çekiyor. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim boyundaki gölde yüze göre daha sert olmuş dikkat çekiyor evet bu resmi yapalı çok oldu yeni şeyler deniyordum
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 21 Ocak 2013 #4 hasandurukann' Alıntı: teşekkür ederim boyundaki gölde yüze göre daha sert olmuş dikkat çekiyor evet bu resmi yapalı çok oldu yeni şeyler deniyordum Genişletmek için tıkla ... Boyundaki gölge bence çizim için ideal.. Yeni çizimlerinizide görmek isteriz.. Bahsettiğim yerler ekte..
hasandurukann' Alıntı: teşekkür ederim boyundaki gölde yüze göre daha sert olmuş dikkat çekiyor evet bu resmi yapalı çok oldu yeni şeyler deniyordum Genişletmek için tıkla ... Boyundaki gölge bence çizim için ideal.. Yeni çizimlerinizide görmek isteriz.. Bahsettiğim yerler ekte..
hasandurukann 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ocak 2013 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 21 Ocak 2013 #5 creedwar' Alıntı: Boyundaki gölge bence çizim için ideal.. Yeni çizimlerinizide görmek isteriz.. Bahsettiğim yerler ekte.. Genişletmek için tıkla ... ha şimdi anladım gözlüğü bilerek öyle bırakmıştım yapmaya üşenmiştim saçı şimdi farkettim güzel tespit çizimlerimi vakit buldukça yükleyeceğim...
creedwar' Alıntı: Boyundaki gölge bence çizim için ideal.. Yeni çizimlerinizide görmek isteriz.. Bahsettiğim yerler ekte.. Genişletmek için tıkla ... ha şimdi anladım gözlüğü bilerek öyle bırakmıştım yapmaya üşenmiştim saçı şimdi farkettim güzel tespit çizimlerimi vakit buldukça yükleyeceğim...