Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yorum için teşekkürler dostum. ya bi anlık dalgınlığıma gelmiş numaralandırmayı unutmuşum logoları sizlere sağ üst sol alt diye söyletmek zorunda kaldım...
ne için bu logo etiket vs için mi...neyle kullanılacagı önemlii.. direk font kullanma yerine fontu kendine göre vektörel değiştirebilirsin.. Kendi karekterini oluştur.. ve mümkün oldukça logo toplu olsun ilk bakışta evet bu diyelim.. eğer yinede hangisi dersen 1. numara ilk olan en sadece net olanı..
çalışmalar güzel arkadaşım ama okunmayabilir... soldan üçüncü fena değil yazılara biraz kalınlık verebilirsin.. üzerinde biraz oynarsan güzel bişiler çıkabilir.. diğerlerini ele bence..
bistro fransızca meyhane anlamında içkinin hoş sohbetin canlı güzel müziğin olduğu yer anlamında.yabancı bi isim düşünmüş açmak isteyen , benden rica etti bi kaçtane logo yapıp yollucam..teşekkürler yorumlarınız dikkate alacağım
Burdan link vermek yasak mı bilmiyorum fakat font aramak isteyen arkadaşlar varsa www.dafont.com veya www.fontpool.com adresinden oldukça hoş fontlar bulabilirler..