Sadece saat var. Tamam saat güzelde başka birşey yok. Saatide siz oluşturduysanız tebrikler.
Çok güzel duruyor. Peki yazıları beyaz yaparsanız nasıl olur?
Emeğinize sağlık.
Böyle bi bakış açısı daha duymadım. görmedim. Umarım bi uçak firmasına afiş yapmam uçak yapmam beklenebilir. Sanırım siz yaptığınız bütün tasarımların ürünlerini kendiniz tasarlıyosunuz.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Alınmana kızmana hiç lüzum yok. Yazdığım yazıyı tekrar okudum. Hakikaten kötü birşey yazmamışımBu kadar asabi olmayalım. Gölgeleri az daha elden geçirsen daha iyi durur belki. Kolay gelsin.
aşırı sade olmasına rağmen hoş gözüküyor ama yazıları beyaz deneyebilirsin bencede
Sanırım arkadaş saatin modellenmesinden bahsediyor, bu tip çalışmalar için zaten fotograf çekimi pek kullanılmıyor modelleyerek kullanmak çok daha iyi, benimde düşüncem eğer saatide siz modellediyseniz çok iyi ama sadece rnek tonu biraz gölge birde yazı ise yapılan sade bir çalışma kolay gelsin.Sadece saat var. Tamam saat güzelde başka birşey yok. Saatide siz oluşturduysanız tebrikler.
Böyle bi bakış açısı daha duymadım. görmedim. Umarım bi uçak firmasına afiş yapmam uçak yapmam beklenebilir. Sanırım siz yaptığınız bütün tasarımların ürünlerini kendiniz tasarlıyosunuz.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Olabilirdi. Siyahı uygun buldum.
Yorum için teşekkür ederim.
arkadaşım yorumlara denedim olmadı, böyle bakış açısı görmedim, böyle uygun gördüm diyorsun. Güzel bir görsel üzerine bir yazı yazmışsın. Görselin kadrajı, ışığı, parlama, gölge vs.. için yorum yapabiliriz. bizle paylaştığın şey saat görseli mi yoksa saat firması için yapılan afiş mi ? Eğer bu bir ürün afişi ise; ürünün dfarklarını anlatan ne bir üst başlık var ne de ürünün özelliklerini anlatan alt bir metin. afiş saat görselinden oluşuyor ve birşey anlatmıyor. iyi çalışmalar
fazla bir emek olduğunu sanmıyorum.yani bence güzel çok sadee ve hoş duruyor ama.. kıyaslamak gerekirse bence yapılan çalışmaların bir başkası yapsaydı bu havayı yakalayamazdı denecek bazı özel ayrıntılara sahip olması gerekirki. buda tasarımcının hayal gücünü yani farklılığını ortaya koyar. bu çalışma çok güzel olmasına karşın birçok kişi tarafından hemen aklına gelebilecek ve yapılabileceği bir çalışma olmuş..