Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

saklanmış sesler(illustrasyon)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
resim.php
[/URL][/IMG]
photoshopcs4,referanssız

Son düzenleme:

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kol sonradan eklenti gibi? :) Çizim, konu ve kompozisyon çok başarılı
Ben seni tebrik etmekten sıkıldım artık...her siyah çalışmanda kendimi buluyorum :)
Yine hayal gücünü çok iyi yansıtmışsın...

Ellerine ve emeğine sağlık...süpersin ;)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
sağol denizcim:)kendini bulman birbirimize benzeyişimizi gösteriyor:)kol sonradan eklenti değil.hepsini bir çizdim.kolunda diş misali koruyucuları var.alt kısmında da yine sert bir kolluk var.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel bir çizim ortaya koymuşsun tebrikler
özellikle referanssız çizmen takdire değer
sağ gözü örten siyah bir gölge var. o nedir anlayamadım ?
bir de elinde ki nesneyi ? :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
elindeki de bir tür silah olmalı o zaman

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:)evet bıçak gibi birşey ama büyük.değişik şeyler hayal ediyorum gerçeğe pek uygun olmayabilir o yüzden.ama kullanışlı bir silah:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Aslıcım öncelikle eline sağlık canım. Çok güzel olmuş sadece elindeki bıçak gibi olan silahın kalınlığını biraz daha ince olursa daha anlaşılır olur. Onun dışında ben çok beğendim :kiss1:

sessiz girl

🌱Yeni Üye🌱
yha bna storyboard lasımm yok mu elinizde koysanızz buraya:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
fatoşcum sağol:)silahı zaten incecik çok az bir kalınlık var.ucuna ışık vurduğu için göz yanılması olmuş olabilir.tekrar sağol:)

sessiz girl storyboard bir konuya göre çizilir:)belli bir konusu olur ona göre kare kare görseller belirlenir ve çizilir yani bir konu olmadan storyboard çalışması yapılmaz.önce konunu belirt sonra da nasıl birşey istediğini.ayrıca istekler bölümüne konu olarak açarsan istediğin cevapları bulabilirsin.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
yüz kısmı çok güzel olmuş eline sağlık

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
yha bna storyboard lasımm yok mu elinizde koysanızz buraya:)

Bu yazım şeklini hiç tasvip etmiyorum.

storyboard bir konuya göre çizilir:)belli bir konusu olur ona göre kare kare görseller belirlenir ve çizilir yani bir konu olmadan storyboard çalışması yapılmaz.

Bu türü "storyboard" olarak adlandırdıklarını bilmiyordum. Ama çizimlerinin temelinde bir hikaye özelliği var. Benim üzerinde durduğum da buydu. Sadece çizimlere attığın başlıklar temayı özetliyor. Yalnızca grafiğin anlattıklarından ziyade hikayelendirmen iyi olacaktır.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
önce teşekkürler foxmuld3r.bu tarz işler storyboard değildir.benim yaptığım sadece boyama, kafamdaki bir konuya göre.storyboard mesela bir film çekilmeden önce kare kare önemli yerler çizilir.bu çizilene göre ,yani duruşlar,ifadeler,ortam,ws. film yapılırken fikir verir.film sadece bir örnekti bir çok şeyde storyboard çalışması yapılır.arkadaşımız sanırım pek bilgisi olmadığından ya da eksik yazmasından dolayı yanlış belirtti.ben de kafamdaki senaryoma göre boyama yapıyorum.illustrasyon.ama ilerde konulu ve sırayla bu tarz çizimler yapmak istiyorum.onun adı da ne olur bilmiyorum:)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
özellikle kılıcın üzerine düşen yağmur damlasının etkisi ve gökyüzü çok hoş olmuş..biraz kıyafette ve göbek kısmında sertlik olmuş gibi geldi..emeğinize sağlık..

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Eline sağlık Aslıcım güzel bir çalışma olmuş özelliklede bıçağa benzer silahın üzerine çarpan su damlası gibi ayrıntılar derinlik vermiş bana sadece bıçağı tutan el vucüda göre küçük olmuş gibi geldi emeğine sağlık tebrikler :)

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık çok güzel olmuş ama sanki sıkıntı varmış gibi kol kısmı yada popo kısmı netliğinde yada perspektifinde sorun varmış gibi yada benim gözülme öyle geldi