Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Satmaya Kiyamadiginiz Tasariminin

Digidigi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar hic satmaya kiyamadiginiz bir tasariminiz oldumu , hani ticari olarak bakamadiginiz sanki kendinize ait satilik degildir gibi bisey .....

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
satmaya kıyamadığım değilde
bu çok güzel oldu deyip müşteriye göstermediğim tasarımlar olmuştur:D

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
henüz iş hayatına atılmadığım için böle bi olay gelmedi başıma:D
ama çok sevdiğim biraz masraflı ödevlerimi vermeye kıyamadığım oldu..geri alamadığım için zor oluyodu vermek:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İş için yapıyorsam işim içindir, satsam da zaten benimdir... Kendim için çizdiklerimi de gözümü kırpmadan kullanabiliyorum aslında! Yine benim onlar zaten :)

Digidigi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İş için yapıyorsam işim içindir, satsam da zaten benimdir... Kendim için çizdiklerimi de gözümü kırpmadan kullanabiliyorum aslında! Yine benim onlar zaten :)

Demekki sizin icin üretememek diye bir sorun kalmamis , Tasarimi ilk önce kafadami bitiriyorsunuz yoksa üzerinde calisirkenmi gelisiyor ......

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
satmayacaksam niye yapayım yahu...
satayım da kazanayım diye yapmıyomuyum zaten XD

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk önce kafanda bi şablon oluşturursun hayalinde bişeyler canlanır.Sonra açarsın bembeyaz bir sayfa bi kaç birşey koymaya başlarsın.Sonra herşey dahada netleşmeye başlar ve ortaya istediğin gibi bir tasarım çıkmış olur.Tasarım bittikten sonrada resme bakarak düşünmeye başlarsın aklına bir kaç birşey daha gelir ve son eklemeleride yaparsın tasarım bitmiş olur :p

oquzhancan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk önce kafanda bi şablon oluşturursun hayalinde bişeyler canlanır.Sonra açarsın bembeyaz bir sayfa bi kaç birşey koymaya başlarsın.Sonra herşey dahada netleşmeye başlar ve ortaya istediğin gibi bir tasarım çıkmış olur.Tasarım bittikten sonrada resme bakarak düşünmeye başlarsın aklına bir kaç birşey daha gelir ve son eklemeleride yaparsın tasarım bitmiş olur :p

Evet evet:D hele o son eklemeler yokmu şunu şöle yapsam nasl olurdu bunu böle yapsam nasıl olurdu..O bitiriyo.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Demekki sizin icin üretememek diye bir sorun kalmamis , Tasarimi ilk önce kafadami bitiriyorsunuz yoksa üzerinde calisirkenmi gelisiyor ......

Tabikide ilk önce kafada bitmeli... Oluştururken + olarak farklı birşeyler çıkarsa oda ayrı avantaj :)

Efoya çok haklı... Satsanda sende kalsada tasarım yine senin tasarımın :)

İyi çalışmalar...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Nasıl olsa patenti bizde her zaman ;) İstediğimiz yerde kullanırız.O yüzden bu çok güzel oldu bunu satmayayım dememk yanlış olur.Ayrıca gerçekten güzel olduğuna inanıyorsak ve müşteride aynı fikirdeyse fiyat arttırarak daha fazla kazanabilriiz.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başlıkta ne anlatmak istediniz?