guvenmx
🌟Usta Tasarımcı🌟
Savaşa hayır çalışmalarımın bir başka serisi.
2 çalışmam sizlerle
iyi seyirler.
SAVAŞA HAYIR
2 çalışmam sizlerle
iyi seyirler.
SAVAŞA HAYIR

Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() | 'Savaşa Hayır' .. | Deneme Çalışmalar | 2 | 866 | |
![]() | Savaşa Hayır 2 | Afiş Tasarımı | 6 | 2K | |
![]() | Savaşa hayır Serbest çalışmam | Afiş Tasarımı | 5 | 2K | |
T | Savaşa Hayır! [Yaptığım ilk çalışmalar] | Deneme Çalışmalar | 3 | 2K | |
K | savaşa hayır! | Tipografi Tasarımları | 11 | 2K | |
R | Herkesi Duyarlı Olmaya Davet Ediyorum.! Savaşa Hayır | Afiş Tasarımı | 14 | 3K | |
![]() | Hayır deme zamanı. SAVAŞA HAYIR | Afiş Tasarımı | 14 | 3K | |
![]() | savaşa hayır broşürü | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 31 | 7K |
2.çalışma daha güzel olmuş bence ellerine sağlık
bence 2. si daha güzel olmuş. emeğine sağlık.
2. çalışma daha etkileyici duruyo eline sağlık
konuşabilsem ah
bir konuşabilsem
haykırırdım
SAVAŞA HAYIR DİYE...
silah konuşmamış ama çalışmanı güzel konuşturmuşsun...eline sağlık şükrü...2. çalışma diyorum arkadaşım...eline yüreğine sağlık...
eline sağlık 1. fikir fena değil ama 2. çalışma gerçekten güzel anlatmış
Birinci cidden hani afiş olarak bir yerde düşünüdğünde kompozisyon olarak başarılı kadraj dik ve hayal ettiğinde hoş duruyor ama içeriği slogan hariç çok gördüm bu tarzda afiş , ama ikinci çok daha etkileyici bir şekle sahip sadece boş alan çok yan kadraj kullanman gerekiyor elbette ama boşluk konusuna odaklanarak bir şekilde tasarlamak lazım tabi
Emeğine sağlık başarılar dilerim ...
Konu, çalışma, incelik mükemmel, çok beğendim ve çok başarılı, yanlız savaşlarda son 100 yıldır magnum silahı pek kullanılmıyor, AK47 kaleşnikof yada g3 avcı tüfeği biraz daha uygun olabilir.
Şahsen ben ikisini de çok beğendim. Ellerine, yüreğine, aklına, fikrine sağlık. Teşekkürler...
Ortaya başarılı bir çalışma çıkmış.Emeğinize sağlık.
Savaşa hayır!
iki çalışmada çok başarılı tebrik ederim...bende 2. diyorum birincide çok iyi fakat eksik bişeyler var...ayrıca ben olsam 2. çalışmada parantez işareti şeklindeki bariyeri bal dan yapar ve aşağı doğru bal damlacıkları akıtırdım çok çarpıcı olurduayrıca şükrü bey kavramsal yönünüz çok sağlam çalışmalarınıza zevkle bakıyorum başarılar.
gayet sade ve iyi bir iş eline sağlık... ama 2. çalışmanda savaşa hayır yazılarında font boyutlarında orantısız oynaman gerçeği söylemek gerekirse bana çok itici geldi... fontun herzaman orjinal hali tercihimdir... birde haykırırdım derken kopyalamadan olsa gerek sanırım bir yazım hatası var... kolay gelsin iyi çalışmalar...
2 calısma cok hos olmus elıne saglık![]()
her iki fikir de güzel fakat ikincisi daha vurucu ( ne kadar doğru bir sıfat seçimi oldu bilemiyorum ama... ) olmuş.
grafiker arkadaşların maşallahı var bir konu üzerinde çalışmaya başlayınca fikirler havada uçuşuyor tabir-i caiz ise geldikçe geliyor
"savaşa hayır" diyen bu çalışmalar da benim amatör gözüme çok başarılı göründüler. tebrikler.
1. çalışma güzel ama 2. çalışma manyak olmus... valla kardeş tebrişk ederimm
çalışmaların gerçekten çok guzel 2 çisi benım daha çok hosuma gıttı
emeğinie saglık
paylaşm için tesekkurler