Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Savaşın Masum Yüzü / Sessiz Direnç

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop CS2 de yapılmıştır....

yaral305.jpg

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel görünüyor.
hayatımda gördüğüm en uzun kılıç olsada..:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş ablacım sen neler yapmaya başlamışsın böyle. İlk aşamandan şimdikilere bakıyorumda deli azmi ile ilerliyorsun. (tabirim asla yanlış anlaşılmasın)
Gerçekten çok hoşuma gitti emeğine sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel görünüyor.
hayatımda gördüğüm en uzun kılıç olsada..:)
Teşekkürler ama referans fotoğrafla birebir ölçüsü kılıcın :)

Fatoş ablacım sen neler yapmaya başlamışsın böyle. İlk aşamandan şimdikilere bakıyorumda deli azmi ile ilerliyorsun. (tabirim asla yanlış anlaşılmasın)
Gerçekten çok hoşuma gitti emeğine sağlık
Teşekkür ederim bir tanem :kiss1: Arada bir tembellik yapmasam dahada ilerlicem aslında :)

Güzel olmuş. Referans var dimi?

Teşekkürler :) Evet var referans fotoğraf.Fakat bazı değişiklikler yaparak.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine ve emeğine sağlık ablacım...ilk Illustrator' e başladıgın zamana bakıyorum da, uzun zaman geçmemesine ragmen...büyük bir ilerleme görüyorum.Bu ilerlemeye sebep olan en büyük şeyde azim diyorum ;) İçindeki azmin kaybolmaması dileğiyle...

Eminim here yeni konu açtıgında daha da iyilerini göreceğim ;)

Konu ve çizim gayet iyi, emeğine sağlık ;)

İyi çalışmalar...

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
biraz gölgelendirme olsaydı daha da iyi olurdu.
Eline sağlık ben beğendim çalışmanı.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine ve emeğine sağlık ablacım...ilk Illustrator' e başladıgın zamana bakıyorum da, uzun zaman geçmemesine ragmen...büyük bir ilerleme görüyorum.Bu ilerlemeye sebep olan en büyük şeyde azim diyorum ;) İçindeki azmin kaybolmaması dileğiyle...

Eminim here yeni konu açtıgında daha da iyilerini göreceğim ;)

Konu ve çizim gayet iyi, emeğine sağlık ;)

İyi çalışmalar...
Çok teşekkür ederim canım, en baştan beri beni desteklediğin için.Çalışmayı beğenmenede çok sevindim :kiss1:

biraz gölgelendirme olsaydı daha da iyi olurdu.
Eline sağlık ben beğendim çalışmanı.

Teşekkürler :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Gölgelendirme konusunda arkadaşlara katılıyorum, Ablamız çimlerin üzerinde değilde havada yatıyor gibi bir durum oluşmuş.(Her nekadar çimlerden bazıları üzerine gelsede)

-Ablamızın ayağında sadece çorap varmış gibi yada ninja filmlerinden bildiğimiz özel ayakkabılardan var gibi duruyor.Ancak bu tarz giyinen bir ablanın ayakkabıları farklı olurdu sanırım (referansta nasıl bilmiyorum) Daha bir bağcıklı,bileklere kadar uzanan ipler vs.

-Arka fonda biraz kayalık vs fena olmazdı :)

Ellerinize sağlık...Gelişimi takip ediyor ve taktir ediyorum.İyi çalışmalar.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
çok başarılı olmuş ama biraz daha savaş arayüzü konabilirdi diye düşünüyorm daha kasvetli bir hava biraz daha kirli bir ortam.. Çizime baktığımda uyuyakalmış bir savaşçı kadın görüyorum. Emeğine sağlık

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş gözüküyor sadece yatış şeklinde bir sorun var gibi algıladım :) Birden ' mahsun 'derken, yanlış bir yazım mı var ? :)

Başarılar...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
1323611875.jpg
Gölgelendirme konusunda arkadaşlara katılıyorum, Ablamız çimlerin üzerinde değilde havada yatıyor gibi bir durum oluşmuş.(Her nekadar çimlerden bazıları üzerine gelsede)

-Ablamızın ayağında sadece çorap varmış gibi yada ninja filmlerinden bildiğimiz özel ayakkabılardan var gibi duruyor.Ancak bu tarz giyinen bir ablanın ayakkabıları farklı olurdu sanırım (referansta nasıl bilmiyorum) Daha bir bağcıklı,bileklere kadar uzanan ipler vs.

Öncelikle ilcelediğin için teşekkür ederim İnan. Aslında bu çizimi yaparken niyetim artık biraz biraz referansın dışına çıkıp hayal gücümüde kullanmaktı.
Mesela bayanın saçlarını, pantolununu, ayakkabılarını tamammen hayalimen çizdim. Bunlarda ne kadar başarılı oldum bilemiyorum ama, eksikliklerim bende farkındayım. Gölgelendirme konusundada çok haklısınız. Bunu çizerken ben hiç farketmedim. Şimdi sizler söyleyince eksiklerimi görüyorum. Tekrar teşekkür ederim önerilerin için...

çok başarılı olmuş ama biraz daha savaş arayüzü konabilirdi diye düşünüyorm daha kasvetli bir hava biraz daha kirli bir ortam.. Çizime baktığımda uyuyakalmış bir savaşçı kadın görüyorum. Emeğine sağlık
Yiğit doğru söylüyorsun uyuya kalmış bu savaşçı :giggle:
Fon konusundada haklısın aslında ben orman tarzı bir yer çizmeyi düşünmüştüm ama bu işten sıkılnca kısa yoldan bitireyim dedim. :rofl:

Çok hoş gözüküyor sadece yatış şeklinde bir sorun var gibi algıladım :) Birden ' mahsun 'derken, yanlış bir yazım mı var ? :)

Başarılar...

Teşekkürler yorumun için :)

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel emeğine sağlık ama persfektif sorunu var ilk bakışta bile anlaşılıyor ayaklar geride kalmışl bayanın yattığını ifade edemiyor. gerisi ben ce güzel kılıç da okadar büyük değil bence belkide kızın tam beline bir de taş yap büyükçe o zaman daha hoş olur.(ayak kısmını düzeltmek istemezsen)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzxel bir çalışma olmuş eline sağlık Fatoş abla

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık
yalnız bükülmüş vaziyette olan bacak
vücuda göre fazla kalın değil mi?

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
öok güzel emeğine sağlık ama persfektif sorunu var ilk bakışta bile anlaşılıyor ayaklar geride kalmışl bayanın yattığını ifade edemiyor. gerisi ben ce güzel kılıç da okadar büyük değil bence belkide kızın tam beline bir de taş yap büyükçe o zaman daha hoş olur.(ayak kısmını düzeltmek istemezsen)
Perspektif sorunu kadınla alakalı değil bence zeminle alakalı. Çünkü Kadını referans fotoğrafın üzerinden çizdim.Kılıçın uzunluğuda referansla aynı. Teşekkür ederim yorumun için...

çok güzxel bir çalışma olmuş eline sağlık Fatoş abla
Teşekkür ederim canım. :)

güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık
yalnız bükülmüş vaziyette olan bacak
vücuda göre fazla kalın değil mi?

Kalın olduğunu zannetmiyorum. Teşekkür ederim yorumun için...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Fatoş ablacım eline sağlık.Güzel bir çalışma olmuş...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com

:D bileklere kadar uzanmış bağcıklar bendede tuhaf bi etki yarattı acıkcası birde bağlı olmamaları acaba uyurken.... :D:D:D diye düşünmeden edemedim. heheh

neyse fatoşcum ciddi bi yorum yapiim eline sağlık konun ve çalışman gayet iyi ama uygulamada her zamanki eksiklikler göze çarpıyor resimdeki yatış şeklini çizmek o kadarda kolay değil çıplak olsaydı seni çok daha fazla zorlardı çizimde oran orantı bozukluğu belli oluyor göğüs altından gelen kaburga boşluğuyla oluşması gereken kıvrım yok olmuş :) bu nedenle belide çok kalın duruyor hata buradan başladığı için oran orantı alt kısımlardada bozulmuş referansıda koysana iki resim arasındaki farklar olarak yazayım :p ve azimle çalışan taşı deler diyorum olcak bi sene sonra kusursuz ılustrasyonlar yapacağından şüphem yok

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoş ablacım eline sağlık.Güzel bir çalışma olmuş...
Teşekkürler Ali Emre :smile:

:D bileklere kadar uzanmış bağcıklar bendede tuhaf bi etki yarattı acıkcası birde bağlı olmamaları acaba uyurken.... :D:D:D diye düşünmeden edemedim. heheh
Orasını karıştırma canım :D

neyse fatoşcum ciddi bi yorum yapiim eline sağlık konun ve çalışman gayet iyi ama uygulamada her zamanki eksiklikler göze çarpıyor resimdeki yatış şeklini çizmek o kadarda kolay değil çıplak olsaydı seni çok daha fazla zorlardı çizimde oran orantı bozukluğu belli oluyor göğüs altından gelen kaburga boşluğuyla oluşması gereken kıvrımı yok olmuş :) bu nedenle belide çok kalın duruyor hata buradan başladığı için oran orantı alt kısımlardada bozulmuş referansıda koysana iki resim arasındaki farklar olarak yazayım :p ve azminle çalışan taşı deler diyorum olcak bi sene sonra kusursuz ılustrasyonlar yapacağından şüphem yok

Bende ondan koymadım hemen altına zaten referans fotoğrafı :rofl:
Şaka bir yana canım tamam illustarasyona başladım ama bazı şeyleri çizmekte çok zorlanıyorum. Senin de dedğin gibi seneye bu zamanlar inşallah sen bana daha az hata sayarsın canım :rofl:
Öyle olmasını umuyorum:D

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık Fatoş,yer ile tam olarak bütünleşememiş yere biraz gölge versen çimenler arasında olduğu hissi daha net olur.Tebrik ederim:)