Fatos KESKİN
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop CS2 de yapılmıştır....

Teşekkürler ama referans fotoğrafla birebir ölçüsü kılıcıngüzel görünüyor.
hayatımda gördüğüm en uzun kılıç olsada..![]()
Teşekkür ederim bir tanem :kiss1: Arada bir tembellik yapmasam dahada ilerlicem aslındaFatoş ablacım sen neler yapmaya başlamışsın böyle. İlk aşamandan şimdikilere bakıyorumda deli azmi ile ilerliyorsun. (tabirim asla yanlış anlaşılmasın)
Gerçekten çok hoşuma gitti emeğine sağlık
Güzel olmuş. Referans var dimi?
Çok teşekkür ederim canım, en baştan beri beni desteklediğin için.Çalışmayı beğenmenede çok sevindim :kiss1:Ellerine ve emeğine sağlık ablacım...ilk Illustrator' e başladıgın zamana bakıyorum da, uzun zaman geçmemesine ragmen...büyük bir ilerleme görüyorum.Bu ilerlemeye sebep olan en büyük şeyde azim diyorumİçindeki azmin kaybolmaması dileğiyle...
Eminim here yeni konu açtıgında daha da iyilerini göreceğim
Konu ve çizim gayet iyi, emeğine sağlık
İyi çalışmalar...
biraz gölgelendirme olsaydı daha da iyi olurdu.
Eline sağlık ben beğendim çalışmanı.
Öncelikle ilcelediğin için teşekkür ederim İnan. Aslında bu çizimi yaparken niyetim artık biraz biraz referansın dışına çıkıp hayal gücümüde kullanmaktı.Gölgelendirme konusunda arkadaşlara katılıyorum, Ablamız çimlerin üzerinde değilde havada yatıyor gibi bir durum oluşmuş.(Her nekadar çimlerden bazıları üzerine gelsede)
-Ablamızın ayağında sadece çorap varmış gibi yada ninja filmlerinden bildiğimiz özel ayakkabılardan var gibi duruyor.Ancak bu tarz giyinen bir ablanın ayakkabıları farklı olurdu sanırım (referansta nasıl bilmiyorum) Daha bir bağcıklı,bileklere kadar uzanan ipler vs.
-Arka fonda biraz kayalık vs fena olmazdı
Ellerinize sağlık...Gelişimi takip ediyor ve taktir ediyorum.İyi çalışmalar.
Yiğit doğru söylüyorsun uyuya kalmış bu savaşçıçok başarılı olmuş ama biraz daha savaş arayüzü konabilirdi diye düşünüyorm daha kasvetli bir hava biraz daha kirli bir ortam.. Çizime baktığımda uyuyakalmış bir savaşçı kadın görüyorum. Emeğine sağlık
Çok hoş gözüküyor sadece yatış şeklinde bir sorun var gibi algıladımBirden ' mahsun 'derken, yanlış bir yazım mı var ?
Başarılar...
Perspektif sorunu kadınla alakalı değil bence zeminle alakalı. Çünkü Kadını referans fotoğrafın üzerinden çizdim.Kılıçın uzunluğuda referansla aynı. Teşekkür ederim yorumun için...öok güzel emeğine sağlık ama persfektif sorunu var ilk bakışta bile anlaşılıyor ayaklar geride kalmışl bayanın yattığını ifade edemiyor. gerisi ben ce güzel kılıç da okadar büyük değil bence belkide kızın tam beline bir de taş yap büyükçe o zaman daha hoş olur.(ayak kısmını düzeltmek istemezsen)
Teşekkür ederim canım.çok güzxel bir çalışma olmuş eline sağlık Fatoş abla
güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık
yalnız bükülmüş vaziyette olan bacak
vücuda göre fazla kalın değil mi?
Gölgelendirme konusunda arkadaşlara katılıyorum, Ablamız çimlerin üzerinde değilde havada yatıyor gibi bir durum oluşmuş.(Her nekadar çimlerden bazıları üzerine gelsede)
-Ablamızın ayağında sadece çorap varmış gibi yada ninja filmlerinden bildiğimiz özel ayakkabılardan var gibi duruyor.Ancak bu tarz giyinen bir ablanın ayakkabıları farklı olurdu sanırım (referansta nasıl bilmiyorum) Daha bir bağcıklı,bileklere kadar uzanan ipler vs.
-Arka fonda biraz kayalık vs fena olmazdı
Ellerinize sağlık...Gelişimi takip ediyor ve taktir ediyorum.İyi çalışmalar.
Teşekkürler Ali Emre :smile:Fatoş ablacım eline sağlık.Güzel bir çalışma olmuş...
bileklere kadar uzanmış bağcıklar bendede tuhaf bi etki yarattı acıkcası birde bağlı olmamaları acaba uyurken....
diye düşünmeden edemedim. heheh
Orasını karıştırma canım
neyse fatoşcum ciddi bi yorum yapiim eline sağlık konun ve çalışman gayet iyi ama uygulamada her zamanki eksiklikler göze çarpıyor resimdeki yatış şeklini çizmek o kadarda kolay değil çıplak olsaydı seni çok daha fazla zorlardı çizimde oran orantı bozukluğu belli oluyor göğüs altından gelen kaburga boşluğuyla oluşması gereken kıvrımı yok olmuşbu nedenle belide çok kalın duruyor hata buradan başladığı için oran orantı alt kısımlardada bozulmuş referansıda koysana iki resim arasındaki farklar olarak yazayım
ve azminle çalışan taşı deler diyorum olcak bi sene sonra kusursuz ılustrasyonlar yapacağından şüphem yok