venzelosali
🌱Yeni Üye🌱

Deneme afiş çalışmam nasıl olmuş abi ve ablalarım?
(Boyutu biraz büyük oldu galiba) :S
Ne nasıl olmuş? Pek anlayamadım doğrusu. Bir arkaplan resmi, yan tarafa (belki) kendi resminiz ve yazılar. Yazılarda bir özellik yok, resimde bir özellik yok, kendi resminizle arkaplan resmini nasıl eşit boyuta getirmişim? Yazıları nasıl yazmışım diye sorarsan süper olmuş. Bu afiş çalışması için çok zayıf ki çalışma bile diyemiyorum çalışma için bile çok zayıf olmuş. Anladığım kadarıyla yeni başlıyorsun ve denemeler yapıyorsun o zaman şu şeklde devam et mesela kendi resmini dekupe et ve arkaplanla birleştir yazıları daha gösterişli hale getir sonra tekrar bakalım. Kolay gelsin ...
dostum yanlış anlama ama eğer böyle devam edeceksen yada şu yaptığını beğeniyorsan bırak bu işi yapma başka işlere yönel
dostum yanlış anlama ama eğer böyle devam edeceksen yada şu yaptığını beğeniyorsan bırak bu işi yapma başka işlere yönel
sende kusura bakmada ilk yaptığın afişle son yaptığın afiş arasında bir fark görmüyosan asıl sen bırak bu işi..
Arkadaþýn þevkini kýrmakla bir yere varamazsýnýz, mesleði öðrenci belli ki daha yaþý da küçük ve öðrenmeye çalýþýyor. Yaptýðý afiþten ziyede belkide program özelliklerini tanýmaya çalýþýyordur ki yaptýðý þey ticari bir þey olmadýðýna göre iyi-kötü olmasýnýn daçok fazla bir önemi yok...
Textureler bu resme gitmemiþ belki de yanlýþ texture kullanmýþsýn ama texture kullanmayý boþver dediðim gibi resmi dekupe et ve zeminle birleþtir o zaman bakalým ...