Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok yapmacık duruyorlar bence. Üzerlerine birşeyler eklendiği veya resimlerle oynandığı çok belli olmuş. Effectleri başarılı bir şekilde uygulayamamışsın gibi geldi bana.
yaptığın emeğe saygısızlıktan başka birşey değil ha tamam kötü bulduysan hatalarını söyleyip beğenmediğini yazardın ama sen saygısızlığı o kadar aşmışsınki kanında asillik kalmamış.Bu kırıcı sözlerlede hayatında hep dışlanırsın
bana göre kötü dedim sadece...sizlere göre muhteşem süper olabilir...bükemediğin eli falan öpmene gerek yok.yorum yazamadım çünkü kötü.benim yorumum da bu.ne seni kandırmak isterim nede "şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu"gibi bilgiç ve gereksiz laflar ederek kendimi...
yaptığın emeğe saygısızlıktan başka birşey değil ha tamam kötü bulduysan hatalarını söyleyip beğenmediğini yazardın ama sen saygısızlığı o kadar aşmışsınki kanında asillik kalmamış.Bu kırıcı sözlerlede hayatında hep dışlanırsın
ben ortada grafik tasarım adına bir emek görmüyorum.kanımdaki asilliği bile bildiğine göre sen baya aşmışsın arkadaşım...hayatımda ne yapacağımı da sana soracak değilim...sen KÖTÜ işleri savunmaya devam et...durmak yok yola devam misali...
Arkadaşlar beğenende saolsun; beğenmeyende! Yapılan çalışmalara iyimser yaklaşmama, çalışma sahibinde de önyargı oluşturacaktır diye düşünüyorum.Lütfen daha bilinçli bir toplum olalım.
Arkadaşlar beğenende saolsun; beğenmeyende! Yapılan çalışmalara iyimser yaklaşmama, çalışma sahibinde de önyargı oluşturacaktır diye düşünüyorum.Lütfen daha bilinçli bir toplum olalım.
bu tarz çalışmalar yükleyen ve mutlaka yükleyecek olan arkadaşları her zaman cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.Ama biraz da eleştiriye açık olmalılar...
ben ortada grafik tasarım adına bir emek görmüyorum.kanımdaki asilliği bile bildiğine göre sen baya aşmışsın arkadaşım...hayatımda ne yapacağımı da sana soracak değilim...sen KÖTÜ işleri savunmaya devam et...durmak yok yola devam misali...
Birşeyler düşünüp üzerlerinde çalışmışsın emeğine sağlık, zamanla diğer işleri izleye izleye kendini geliştire geliştire umarım daha iyi işlere imza atarsın.Burdaki çalışmaların üzerinde çok çalışılması gerekli.
ben bu yorumunu sevemedim serkoy...çünkü burada insanların paylaşma nedeni -eğerki çok iyi değilseler- hatalarını, neyi tam yapamadıklarını görmek olmalı...burası bir forum...evet çalışmalar çok iyi değil...senin kötüler deme hakkında elbette ki olacak ama bilgiçlik dediğin olaya katılamam...birine "buradaki çizgileri düz yap, drop shadow u kaldır daha güzel duracak" ya da herhangi bi özelliği böyle kullanırsan resim hoş duracak demek bilgiçlik olmaz bence...olsa olsa bunun adı yardımlaşmadır...