Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sergen & 10 Mayy deneme çalışmaları

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bi kaç çalışmamı paylaşmak istedim beni daha iyi yerlere götürücek yorumları eksik etmesseniz beni çok mutlu edersiniz sizin gibi işinin ehli insanların yorumu önemli benim için.:smile:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikinci çalışma güzel eline sağlık çalışmaları ne için yaptığını da yazarsan yorumlar ona gelir

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz can sıkıntısı biraz da kendimi geliştirmek için yaptığım çalışmalar yorumlar için teşekkürler ;)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
İkinci çalışmayı ben de beğendim. Valla ne yalan söyleyeyim ilk açtığımda örgü mü diye inceledim :). Tebrik ederim. Yalnız çalışmalarınız hakkında bir şeyler de yazarsanız, insanlar ona göre değerlendirir. Aramıza hoş geldiniz!

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışma renkler fontlar bakımından gayet hoş...
Arkadaşında dediği gibi birazda açıklama eklerseniz dahada hoş olacaktır...
Aramıza hoşgeldiniz :)

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İkinci çalışmayı ben de beğendim. Valla ne yalan söyleyeyim ilk açtığımda örgü mü diye inceledim :). Tebrik ederim. Yalnız çalışmalarınız hakkında bir şeyler de yazarsanız, insanlar ona göre değerlendirir. Aramıza hoş geldiniz!

Yorum için teşekkürler önerileri dikkate alıcam burda olmak insana huzur veriyo :angel:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Hemen uyarıyorum flood yapmayınız :)
Arka arkaya mesaj yazmak yerine mesajınızın altındaki düzelt butonunu kullanınız...

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimler hakkında açıklamada yapalım birinci çalışma bir matbaa firması için yapılmış wallpaper tarzı bi çalışma ikincisinin ise herhangi bir amacı yok tamamen sınırları zorlama bu arada sıcak tavırlarınız için herkese çok teşekkür ederim aranızda olmak şereftir...

edit:Grafikshop hızına hayran kaldım hiç mesajı yazmadan uyarılmamıştım hatayı tekrarlamıyacağımdan emin olabilirsin;)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
2.çalışma hoş görünüyor, elinize sağlık.
Forumumuza hoşgeldiniz :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Resimler hakkında açıklamada yapalım birinci çalışma bir matbaa firması için yapılmış wallpaper tarzı bi çalışma ikincisinin ise herhangi bir amacı yok tamamen sınırları zorlama bu arada sıcak tavırlarınız için herkese çok teşekkür ederim aranızda olmak şereftir...

edit:Grafikshop hızına hayran kaldım hiç mesajı yazmadan uyarılmamıştım hatayı tekrarlamıyacağımdan emin olabilirsin;)

Herzaman gördüklerime göre hareket ettim :) sanıyorum yanılmadımda :)
İyi çalışmalar :)

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2.çalışma hoş görünüyor, elinize sağlık.
Forumumuza hoşgeldiniz :)

Böylesine tecrübeli insanlardan yorum almak beni çok mutlu etti bilgilerinizi yorumlarını eksik etmesseniz sevinirim yorum için çok teşekkürler.:smile:

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
sergen yazısının arka planını yazılar kadar hoş yapabilirdin ama yinede güzel emeğine sağlık

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık gayet başarılı 2 kiside

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler öneri ve görüşler için :)