Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Serhat Dershaneleri Tasarımı

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Özel bir dershane için yapmış olduğum açık hava reklam çalışması, yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Benzer konular

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Buradan gerekli desteği alabilirsin arkadaşım.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık hoş olmuş:)

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
sıgdıramadık! kelimesini zannedersem alana sığdırmaya çalışmıssın ama sığması için daraltılması ezilmesi vb. gerekir ama senin harf aralarında boşluklar var.. bu kelimeyi sıkıştırabilirsen (hatta hatta hafleri yerlerinden oynatabilirsen %2-3 lük açılarla) okunaklı bir sekilde yapabilirsen amacına uygun olur gibi.... başarı oranımız yazısına da %10-15 bir magenta atarsan daha sağlıklı durur gibi...
dersane logosunun etrafındakı beyazlıkları da simetrik bir sekilde yaparsan güzel olur.. (üstve alt dar sağ ve sol fazla boşluk var)

emeğine sağlık iyi calismalar

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kişisel görüşüm süpermarket afişlerine benzediği , sığdıramadık fikri değişik olmuş ama genelde indrimlerde yapılan tarzda sloganlar gibi gözüküyor afişinizde , bence üzerine daha uğraşmalısınız ki sığdıramadıktaki harflerin arası çok açık yani rahatça sığdırılabiliyor bize o hissi verinn , renkelr konusunda kırmızı dışındada versiyonlarını yapın aralarından seçin derim.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
görmek yada görmemek , işte tüm mesele bu :))

göremediğim için tek yapabileceğim yorum bu sanırım :/

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
sıgdıramadık! kelimesini zannedersem alana sığdırmaya çalışmıssın ama sığması için daraltılması ezilmesi vb. gerekir ama senin harf aralarında boşluklar var.. bu kelimeyi sıkıştırabilirsen (hatta hatta hafleri yerlerinden oynatabilirsen %2-3 lük açılarla) okunaklı bir sekilde yapabilirsen amacına uygun olur gibi.... başarı oranımız yazısına da %10-15 bir magenta atarsan daha sağlıklı durur gibi...
dersane logosunun etrafındakı beyazlıkları da simetrik bir sekilde yaparsan güzel olur.. (üstve alt dar sağ ve sol fazla boşluk var)

emeğine sağlık iyi calismalar

"sığdıramadık" kelimesini bilerek taşırdım, anlamıyla özdeşleşsin diye, yorumlarınız için teşekkür ederim, dikkate alıp düzenlemeler getireceğim.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle süpermarket afişi benzetmesine katılıyorum...sığdıramadığın rakam ise neden o ufak kalmış da yazı taşmış onu anlamadım...yine de emeğin sağlık...

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çok hoş gözükmüyor. dersanenin imajını sarsar bu çalışma

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık arkadasım ama bende pek beğenmedim:/

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Maalesef Türkiye böyle aksiyonlara hazır değil arkadaşım. Bence fikir harika! Sığdıramadık yazısını sığdıramaman çok zekice! Böyle parlak zekalara ve ince esprilere inşallah Türkiye'de hazır olacak bir gün...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben görüyorum ama çok sade olmamış mı? Öğrenci resimleri genellikle çok daha iyi oluyor bu tip çalışmalarda ve ulaşılmak istenen neticeyede ulaşılabiliyor.

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slogan Etkileyici Bana Göre. Ama Üzerinde Biraz Daha Çalışabilirsin

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
biraz daha uğraşmak gerek sanırım sığdıramadık yazısında gidilecek deformasyonlar espiriyi daha anlamdırıcak ve espiri amacına ulaşmış olacaktır
iyi çalışmalar

Emnstc

🌱Yeni Üye🌱
WONVİEN kardeşim sığdıramadık derken ordaki simge öle olmamalı...mesala şunu yapabilrdin...sığdıramadık yazısının yanlarından içine doğru çekip sanki patlıyacakmış gibi bir görünüm sergileyebilirdin mesala...kolay gelsin;)

slymngrss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bi espri olmuş ellerine sağlık