Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Silivri Er Çilingir Kapaklı kartvizit çalışmam.

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kapak kısmı
ercilingir1.jpg

iç kısım

ercilingir2.jpg

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Biraz daha çalışmanı tavsiye ederim dostum.

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet kesinlikle üzerinde daha çok durulmalı bu benim ilk kartvizit denemem zaten tamamen standartlarara aykırı. Burda esas göstermek istediğim kurgusu. Örneğin kapak kısmındaki anahtar değiliğin içi boş olucak böyle olunca ikinci sayfadaki çilingir yazısının son hecesi olan -gir kapaktan gözükmüş olucak. İyi tamam kapıya geldik kapı kilidinde gir yazıyor ee anahtar yok :) oda iç kısımda. yada vb. senaryolar üretilebilir. Yorumlarınız için teşekkürler.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Düşüncene sağlık. :dance:

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
:) güzel bir çalışma olmuş... :)

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence fikir deli olmuş:D eline sağlık..tasarım için zeka şart:D

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fikrini beğendim fontlarını değiştirirsen daha iyi olur bence

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence fikir deli olmuş:D eline sağlık..tasarım için zeka şart:D

Delilik, doğduğu andan itibaren bireye bir rol biçen ve şekil veren, dayatılmış, normalleştirilmiş olgularla kuşatılan, gerçekliği sorgulanabilecek olan dünyada insana nefes almasını ve bu yapay düzenden kurtulabilmesini, kendini ifade edebilmesini sağlatabilecek, bir kaçış yoludur.

Zeka, zihnin öğrenme, öğrenilenden yararlanabilme, yeni durumlara uyabilme ve yeni çözüm yolları bulabilme yeteneğidir. Bir başka deyişle zihnin birçok yeteneğinin uyumlu çalışması sonucu ortaya çıkan bir yetenekler birleşimidir.

Şimdi bir kaç tartışma konusu çıkıyor.
1)"Deliler ne kadar zekidir?"
2) Bir önceki sorunun tersini düşünürsek "Zekiler ne kadar delidir?"
3) Tasarım yapmak için deli olmak mı lazım?

Bir konu buraya kadar mı çekilir battıkça batıyoruz :)

Son düzenleme:

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Comic San MS !!!!!

Yorumda adı geçen kelime için sözlükte yaptığım aramada;

1) Adı gibi komik bir font. Çok yer kapladığı için öğrenciler tarafından pek bi sevilir. Lakin ödevdeki ciddiyeti alır götürür.
2)Göze çok hoş gelen, çeşitli renk kombinasyonlarıyla kullanılınca daha bir güzel olan, işle ilgili yazışmalarda kullanılmasi pek tavsiye edilmeyen, bağımlılık yaratan font.
3)Reklamlardan web sitelerine kadar her yerde görmekten gına gelmiş font.. öff yeter be...
4)Resmen bir kalıba girmek istemeyip, zorla bir font formatına tıkıştırılmış, yazıyla birlikte ekranın her tarafina gülücük kıvamında harfler yaratan, kendisinden beklenilmezken keyif veren "çok uydurulmuş font uygulaması.."

Acaba yorumu yapan arkadaş yukarıdakilerden yada farklı bir anlamı daha varsa hangi anlamda?, ne demek istedi? Merak ettim açıkçası.

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
amacınız birşeyler üretmekse o yolda ilerleyin olumlu sonuçları zamanla alacağınızı umuyorum düşüncenize emeğinize sağlık başarılar

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet kesinlikle üzerinde daha çok durulmalı bu benim ilk kartvizit denemem zaten tamamen standartlarara aykırı. Burda esas göstermek istediğim kurgusu. Örneğin kapak kısmındaki anahtar değiliğin içi boş olucak böyle olunca ikinci sayfadaki çilingir yazısının son hecesi olan -gir kapaktan gözükmüş olucak. İyi tamam kapıya geldik kapı kilidinde gir yazıyor ee anahtar yok :) oda iç kısımda. yada vb. senaryolar üretilebilir. Yorumlarınız için teşekkürler.

Yaratıcılık güzel ama söylediğin gir yazısı deliğe tam oturmuyor