Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sınav duyurusu afişi

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
jpguz.jpg

Eleştirilerinizi bekliyorum...

Benzer konular

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim aklımdam aıkcası geçen ilk düşünceler şunlar oldu: Bir grafik öğrencisi olarak deneme amaçlı da olsa farklı şeyler tasarlamaya çalışmanız mesleki gelişiminiz açısından daha yerinde olmaz mı? Grafik ile ilişkisi olmayan birine konu ile ilgili nasıl bir afiş yapılacağı ile ilgili görüşünü sorsak, dağa çıkan bir adam ve sizin yazdığınıza yakın bir slogan yazardı sanırım. Bunu çalışmanızı küçümsediğim için söylemiyorum ama farklı olanı bulmaya çalışmak mesleki eğitimin temel niteliklerinden biri olsa gerek. Yoksa zaten keşfedilmiş ve bulunmuş şeyleri tekrar eder dururuz. Bunlar aklımdan geçen ilk düşünceler.

Ben olsam üst kısımdaki "gerekmiyorum!" un ünlem işaretini adamın kaskına indirmezdim. Ayrıca "En yetenekli olmanız gerekmiyor" ifadesi yalış bir anlatım. Bunun yerine "Çok yetenekli olmanız gerekmiyor" dense daha yerinde bir cümle olur sanırım.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim aklımdam aıkcası geçen ilk düşünceler şunlar oldu: Bir grafik öğrencisi olarak deneme amaçlı da olsa farklı şeyler tasarlamaya çalışmanız mesleki gelişiminiz açısından daha yerinde olmaz mı? Grafik ile ilişkisi olmayan birine konu ile ilgili nasıl bir afiş yapılacağı ile ilgili görüşünü sorsak, dağa çıkan bir adam ve sizin yazdığınıza yakın bir slogan yazardı sanırım. Bunu çalışmanızı küçümsediğim için söylemiyorum ama farklı olanı bulmaya çalışmak mesleki eğitimin temel niteliklerinden biri olsa gerek. Yoksa zaten keşfedilmiş ve bulunmuş şeyleri tekrar eder dururuz. Bunlar aklımdan geçen ilk düşünceler.

Ben olsam üst kısımdaki "gerekmiyorum!" un ünlem işaretini adamın kaskına indirmezdim. Ayrıca "En yetenekli olmanız gerekmiyor" ifadesi yalış bir anlatım. Bunun yerine "Çok yetenekli olmanız gerekmiyor" dense daha yerinde bir cümle olur sanırım.

Hoş yorum yapmışsınız, öğrencilik yıllarıma döndüm biran. Eğitmenlerimizde bize proje verdiklerinde üstüne basarak belirtirlerdi "farklı olun, farklılık yaratın" diye velhasılkelam mezun oldum ve işe başladım. İşverenin isteklerine karşılık farkı bişeyler çıkarmaya çalıştım, herzaman duyduğum ve gördüğüm standartların ötesinde değildi. Aynı işi yapan başka birfirmanın çok satan tasarımını getirip aynısını yap dediler genelde.. Yani kopyacılık değilde yenilikçi olsak daha doğru olur diye düşünüyorum. Kafalar değişmeli bence.

İçimde ukdeydi size denk geldi.

Afiş konusundada bişeyler söylemek gerekirse klişe bi resim diyebilirim. Birde yazının kaska gelmesi benide rahatsız etti. Bu tür ayrıntılara dikkat edilmeli..
Eline sağlık..