Sırma Su
K karasiyah 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 May 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 9 May 2010 #2 güzel çalışma, fakat damacananın üzerindeki etiket düz bir zemine yapıştırılmış gibi duruyor ve bu, ilgimi bozdu.
güzel çalışma, fakat damacananın üzerindeki etiket düz bir zemine yapıştırılmış gibi duruyor ve bu, ilgimi bozdu.
SZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 29 Tem 2008 Mesajlar 675 Tepkime puanı 27 9 May 2010 #3 O etiket aslında düz değil damacanayı sarıyor ama soldaki beyazlıktan gözünüz yanılıyor sadece
unforgiven_32 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Ara 2008 Mesajlar 208 Tepkime puanı 12 9 May 2010 #4 Bu Tasarımdan bi amaç çıkaramadım açıklarmısınız ?
SZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 29 Tem 2008 Mesajlar 675 Tepkime puanı 27 9 May 2010 #5 unforgiven_32' Alıntı: Bu Tasarımdan bi amaç çıkaramadım açıklarmısınız ? Genişletmek için tıkla ... Sırma su diye bir firma var su satıyor onu hatırlatmak istedim...
unforgiven_32' Alıntı: Bu Tasarımdan bi amaç çıkaramadım açıklarmısınız ? Genişletmek için tıkla ... Sırma su diye bir firma var su satıyor onu hatırlatmak istedim...
R ragpicker 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 23 Ara 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 10 May 2010 #6 snr35' Alıntı: sırma su diye bir firma var su satıyor onu hatırlatmak istedim... Genişletmek için tıkla ... ehehehehe
snr35' Alıntı: sırma su diye bir firma var su satıyor onu hatırlatmak istedim... Genişletmek için tıkla ... ehehehehe
wed-design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 2 May 2009 Mesajlar 289 Tepkime puanı 1 10 May 2010 #7 karasiyah' Alıntı: güzel çalışma, fakat damacananın üzerindeki etiket düz bir zemine yapıştırılmış gibi duruyor ve bu, ilgimi bozdu. Genişletmek için tıkla ... evet bence de düz durmuş ve etrafındaki beyaz çok kötü yapmış çalışmayı
karasiyah' Alıntı: güzel çalışma, fakat damacananın üzerindeki etiket düz bir zemine yapıştırılmış gibi duruyor ve bu, ilgimi bozdu. Genişletmek için tıkla ... evet bence de düz durmuş ve etrafındaki beyaz çok kötü yapmış çalışmayı
F futRos ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 May 2010 Mesajlar 164 Tepkime puanı 2 18 May 2010 #8 Güzel olmuş fakat netlik kötü gibi. :|