Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sketch up artemis tapınağı çalışmam+sunum

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
dün internette dolaşırken rastladığım artmemis tapınağı nı yaptım.umarım beğenirsiniz.

HIZLI ÇEKİM YAPIM AŞAMASI:
(görüntü biraz kötü,birde video biraz erken kesildi.):))
[youtube]E6xuAV8ElC0&feature=youtu.be[/youtube]

artemis tapınağı :
Artemis-apinagi.jpg

çalışmanın son hali:
1)

2)

yorumlarınızı bekliyorum..

Benzer konular

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok başarılı tebrik ederim. Yalnız yapının içini tamamen sütünla neden doldurdun.:)

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok başarılı tebrik ederim. Yalnız yapının içini tamamen sütünla neden doldurdun.:)

teşekkür ederim. şuradaki resimden yola çıktım.
burada içininde sütunlarla olduğu görülüyor.fakat ortalarda sütunlar olmayabilir
bildmc_DSCF4820.jpg

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
güzel bir çalışma. Foto maniplasyon ile biraz daha gerçekçilik katıp daha da hoş bir görüntü elde edilebilir. :)

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bir sonraki çalışmalar daha başarılı olur diye düşünüyorum.

eczane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence amatör iyin gayet başarılı bir çalışma olmuş..

bu arada logonu biyerden çıkartıcam sankim :D

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence amatör iyin gayet başarılı bir çalışma olmuş..

bu arada logonu biyerden çıkartıcam sankim :D

teşekküler.logoyu pana filmden çıkartmış olabilirsin.ilk ben yaptım.benden çalmışlar ry yerine pa yazmışlar ayıp ya..:rofl::rofl::rofl:

işin şakası o logo ilk ps çalışmamdı.

eczane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şaka bir yana evet dün çalıntı konusuna da baktım.. millet çalıyo malıyo ama işini de yapıyo :| koskoca panafilm ne diyeceksin ki abi..

çaldı çalmadı muhabbeti yapıcağına işine bakıcaksın çaldıysa çalmıştır bu çalışmaları sadece burdakiler görmüyor ki.. üyeden fazla ziyaretci var onların kimbilir kaçı çalıyo.. her neyse sana laf etmiyorum sakın alınma hocam :) güzel logo.. asıl bu şekilde akılda kalıyo mesela.. ben seni unutmam hayatta(garanti vermiyorum da unutmam muhtemelen) neyse yeter bu kadar konuştuğum kolay gelsin..

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
şaka bir yana evet dün çalıntı konusuna da baktım.. millet çalıyo malıyo ama işini de yapıyo :| koskoca panafilm ne diyeceksin ki abi..

çaldı çalmadı muhabbeti yapıcağına işine bakıcaksın çaldıysa çalmıştır bu çalışmaları sadece burdakiler görmüyor ki.. üyeden fazla ziyaretci var onların kimbilir kaçı çalıyo.. her neyse sana laf etmiyorum sakın alınma hocam :) güzel logo.. asıl bu şekilde akılda kalıyo mesela.. ben seni unutmam hayatta(garanti vermiyorum da unutmam muhtemelen) neyse yeter bu kadar konuştuğum kolay gelsin..
itiraf ediyorum pana filmden o logoyu ben çaldım.kötü bi amacım yoktu.sadece logoyu çok güzel buldum.kendime uyarladım.çok pişmanım .bu konuda sayın başkan ,çok değerli jüri ve siz sayın izleyiciler affınıza sığınıyorum.:sweating::sweating:

gırgırdan sonra...
bende çok karşıyım çalıntı tasarılara..benimki sadece bi avatar.yalnız gerçekten bu çalıntı logolarla işi götürenler çok.sonuçta ortada emek var hak var.
her ne ise konu nerelere gitti.

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟

bende baya merak etmiştim tamamı sütun mu diye.internette araştırdığım kadarıyla yapının projesi şöyle.yani nerdeyse tamamı sütun sayılır.:smile:
Ephesos+Artemis+Tapinagi_ile_ilgili_resimler_plan.jpg