Merhaba arkadaşlar , forumun bu kısmında gördüğüm kadarıyla sketchup kısmında büyük bir eksiklik var bu eksikliği dolurayım ben.:tongueout:
Ticari çalışmaları reklam olmasın diye eklemiyorum. Özel çalışmalardır.
Sketchup Vray Çalışmalarım
Katalog için Studio Render (elma isteyen
)
Mayalar (serbest çalışma)
Katalog ürünü
Ürün örneği
Kozmetik
Okuma Köşesi
Çalışma odası
Dondurma isteyen ?
Çocuk Odası
İç Mimari
Yazlık 3D
Modern Villa
Ankara Evi
Banyo Tasarım
Konsept Banyo
Sketchup Yatak Odası
Sketchup / Vray / PS
--------------------------------------------------------------------
Sohbet Köşesi
Sketchup programında modellenmiştir,vray render motoru kullanılarak render alınmıştır.Render süresi 45dk (1280x960) Işık tonlamasını açmak için hafif bir photoshop ayarlaması vardır.Kişisel bir çalışma olduğu için sadece koltuk ve vazolar hazır modeldir.
------------------------------------------------------------------------
Yatak odası
Çalışma 1 gün sürmüştür, render 3 saat sürmüştür.Genel olarak sade mekanları sevdiğim için pek dolap vs ile doldurmak istemedim,
sabah güneşinin etkisini yakalamak için sadece render sonrası photoshop kullanılarak distort efekti verilmiştir.
Yatak odası gece
----------------------------------------------------------------------------
Çocuk Odası / Sketchup / Vray 1.49.01 /Photoshop/ Çalışma süresi 4 gün (aralıklı)
-----------------------------------------------------------------------------
Yazlık
------------------------------------------------------------------------------
Sketchup Eski Ev
Model Sketchup programında çizilmiş olup, vray render motoru kullanıldıktan sonra son aşama photoshop programı ile tamamlanmıştır.Toplam çizim süresi Aralıklı 2 Gün + 1 gün aralıklı render süresi
Modeli Resimlerin altındaki linkten indirip inceleyebilirsiniz.
Sketchup + Vray + Photo effects, vintage, retro, online and free - Pixlr-o-matic + ps
----------------------------------------------------------------------
Bu çalışmanın ismini osmanlı köşesi olarak adlandırdım. Sketchup + Vray ve efektler için Photo effects, vintage, retro, online and free - Pixlr-o-matic sitesini kullandım.
Çalışma aralıklı 3 gün sürmüştür.
Bir arkadaşa yapmış olduğum bir iş.
Tapınak / Sketchup / Vue
Modelleme Sketchup programında çizilmiştir .Render ve çevre düzenlemesi vue programında yapılmıştır.Çizim ve render olarak aralıklı birkaç gün süren bir çalışma oldu.İlerleyen dönemlerde farklı render ve hazır model eklentileri ile birlikte daha farklı bir görünüm kazandıracağım.
---------------------------------------------------------------------------------
Arka Bahçe / Sketchup vray
----------------------------------------------------------------------------------
Sketchup Büro Çizimi
----------------------------------------------------------------------------------
Banyo/sketchup vray
Çizim + render + ışık ayarları , render denemeleri toplamda 3 gün aralıklı sürmüştür.Hazır model sadece bonsai ağacı vardır.
-------------------------------------------------------------------------------
Sketchup Değirmen Vue
Çizmiş olduğum değirmen modelinin Vue ile render hali.
Duvar ve Yanlızlık
Vray render motorunu kullanarak render aldım.Gerçekçiliğe biraz olsun yaklaşmak için ps`da siyah beyaz tonlara çevirdim ve sharpen eklenmiştir.Render süresi 20dk.
Okupark Dış Mekan
Bir tasarım firması için modellediğim okuma alanları ahşap binalarının dış mekan hali.
---------------------------------------------------------------------------------
Okupark İç Mekan
Bir özel tasarım firması için modellediğim bir okuma alanları projesinin iç mekan renderı.
Sketchup Kütüphane
Çalışma aralıklı 2 gün ve render 3 saat sürmüştür.
Bu çalışmanın kaplamalarını bu linkten indirebilirsiniz. https://hotfile.com/dl/157214606/b24b755/ktphane.rar.html
------------------------------------------------
Serbest bir HDRı çalışması.
Ticari çalışmaları reklam olmasın diye eklemiyorum. Özel çalışmalardır.
Sketchup Vray Çalışmalarım
Katalog için Studio Render (elma isteyen

Mayalar (serbest çalışma)

Katalog ürünü

Ürün örneği

Kozmetik

Okuma Köşesi

Çalışma odası

Dondurma isteyen ?

Çocuk Odası

İç Mimari

Yazlık 3D

Modern Villa

Ankara Evi

Banyo Tasarım

Konsept Banyo

Sketchup Yatak Odası
Sketchup / Vray / PS

--------------------------------------------------------------------
Sohbet Köşesi
Sketchup programında modellenmiştir,vray render motoru kullanılarak render alınmıştır.Render süresi 45dk (1280x960) Işık tonlamasını açmak için hafif bir photoshop ayarlaması vardır.Kişisel bir çalışma olduğu için sadece koltuk ve vazolar hazır modeldir.

Yatak odası
Çalışma 1 gün sürmüştür, render 3 saat sürmüştür.Genel olarak sade mekanları sevdiğim için pek dolap vs ile doldurmak istemedim,
sabah güneşinin etkisini yakalamak için sadece render sonrası photoshop kullanılarak distort efekti verilmiştir.

Yatak odası gece

----------------------------------------------------------------------------
Çocuk Odası / Sketchup / Vray 1.49.01 /Photoshop/ Çalışma süresi 4 gün (aralıklı)

Yazlık

------------------------------------------------------------------------------
Sketchup Eski Ev
Model Sketchup programında çizilmiş olup, vray render motoru kullanıldıktan sonra son aşama photoshop programı ile tamamlanmıştır.Toplam çizim süresi Aralıklı 2 Gün + 1 gün aralıklı render süresi
Modeli Resimlerin altındaki linkten indirip inceleyebilirsiniz.

Sketchup + Vray + Photo effects, vintage, retro, online and free - Pixlr-o-matic + ps

----------------------------------------------------------------------
Bu çalışmanın ismini osmanlı köşesi olarak adlandırdım. Sketchup + Vray ve efektler için Photo effects, vintage, retro, online and free - Pixlr-o-matic sitesini kullandım.
Çalışma aralıklı 3 gün sürmüştür.

Bir arkadaşa yapmış olduğum bir iş.

Tapınak / Sketchup / Vue
Modelleme Sketchup programında çizilmiştir .Render ve çevre düzenlemesi vue programında yapılmıştır.Çizim ve render olarak aralıklı birkaç gün süren bir çalışma oldu.İlerleyen dönemlerde farklı render ve hazır model eklentileri ile birlikte daha farklı bir görünüm kazandıracağım.

Arka Bahçe / Sketchup vray

Sketchup Büro Çizimi

Banyo/sketchup vray
Çizim + render + ışık ayarları , render denemeleri toplamda 3 gün aralıklı sürmüştür.Hazır model sadece bonsai ağacı vardır.

Sketchup Değirmen Vue
Çizmiş olduğum değirmen modelinin Vue ile render hali.

Duvar ve Yanlızlık
Vray render motorunu kullanarak render aldım.Gerçekçiliğe biraz olsun yaklaşmak için ps`da siyah beyaz tonlara çevirdim ve sharpen eklenmiştir.Render süresi 20dk.

Okupark Dış Mekan
Bir tasarım firması için modellediğim okuma alanları ahşap binalarının dış mekan hali.

Okupark İç Mekan
Bir özel tasarım firması için modellediğim bir okuma alanları projesinin iç mekan renderı.

Sketchup Kütüphane
Çalışma aralıklı 2 gün ve render 3 saat sürmüştür.

Bu çalışmanın kaplamalarını bu linkten indirebilirsiniz. https://hotfile.com/dl/157214606/b24b755/ktphane.rar.html
------------------------------------------------
Serbest bir HDRı çalışması.