Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

son çalışmam, baklavacı sitesi Baklavacı Bayramoğlu

brendie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Full flash ve xml tabanlı bir site oldu.Şuan firmanın eski sitesi yayında,yeni tasarımı bu hafta yayına alıyorum kısmetse.Birkaç tasarım içinden müşteri bunu beğendi, bakalım siz neler diyeceksiniz.

bayramolu.jpg

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Butonlar çok sıradan.Site fena değil ama 5 yıl öncesinin flash sitelerini anımsattı bana :)

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Butonları oluşturan yazıları ortalarsanız daha hoş gözükür sanırım, emeğinize sağlık!

brendie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkürler.
Aslında diğer çalışmalar daha canlı ve renkliyli ancak müşterimiz biraz ağır tonlar sevdiği için bu tasarım hoşuna gitti.

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
dexoya katılıyorum :) biraz klasik olmuş butonlar biraz daha modern olabilirdi kanımca yada iç dolgu kullanılabilirdi.ama sarmallar hoş duruyor tebrik ederim

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çok hoş olmuş ama ilk aklıma bijuteri mağazaları geldi bakınca. :)
Arkafon sanki çok göze batıyor. Hani şeffaflığını arttırırsanız belki artalandaki resimler daha önplana çıkar diyorum ama takdir sizin. :)
Elinize sağlık.

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tatlıcı demek yiyecek içecek sektörü demek
onun için bu sektörlere genelde kırmızı-sarı- yeşil-fıstık yeşili gibi renkler kullanılır
mesela buğday sarısı ve fıstık yeşili cuk otururdu bu siteye

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Butonlar güzel düşünmüş ama genel tasarıma göre, renkler hoş olmamış.Butonların içlerine ve butonun en üstüne(kalp şekline) siyah geçişler yapıp bütünlüğü sağlayabilirsiniz.
Genel olarak amacına uygun ve hoş bir çalışma.

Emeğinize sağlık.

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Butonlar fazla abartılı, ve birkaç yıl öncesinin butonları gibi.
Sanırım sağ üst köşede müzik player var, ne çaldığını bilmiyorum tabi de, baklava ile alakası nedir anlayamadım, bu iki.
Yazıları kaydırma çubuklu bir çerçeve içine sığdırmak yerine başka bir formül düşünebilirsin, ama site flash gerçi, alan sınırlı.
Renklerinle de birazcık oynayabilirsin tabi.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sarmal kullanmışsın oval butonlar yapmışsın ama içerik kısmının arkaplanını kare şeklinde yapmışsın.güzel olmamış bence.

https://www.baklavacibayramoglu.com
Siteye şimdi baktımda eğer bu sitenin yerine senin çalışmayı koyacaklarsa cidden şu anki siteye yazık olur.Çünkü bu tasarımdan kat kat iyi.Sade ve çağımıza uygun.Senin tasarımın hem kurumsal bir firmaya gitmez hemde eski moda.

Son düzenleme:

brendie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler,özellikle bir grafiker gözüyle bakan arkadaşlara...Müşterimizi ikna edip üzerinde düzenlemeler yapıp tekrar ekleyeceğim. O zamanda yorumlarınızı almak isterim

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Maalesef sadece grafiker gözüyle bakılmaz.Dikkatini çekerim sen web tasarımı yapıyorsun ;)

brendie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet dexoy web tasarım yapıyorum, ama her zaman herşeyi kendi istediğin gibi yapamıyorusun.örneğin bu çalışmada olduğu gibi.bazı kişilere bağımlı olarak çalışman gerekebiliyor ve o kişilerin yönlendirmesi ile bir çalışma ortaya çıkıyor.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
En nefret ettiğim şeydir müşterilerin saçma sapan isteklerine uymak.Ben böyle durumlarda müşterinin istediği tarzda çalışmayı yapıyorum ayrıca kendi isteğim gibide yapıyorum.Sonra onlara ikisinide sunuyorum.Bence sende böyle bir şey yapabilirsin.Sonuçta referanslarının kaliteli ve güzel olması gerekli.

brendie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım aynı dertten muzdaribiz dexoy :( kasteddiğim şey aynen buydu. Açıkçası müşteri karşısında kendi düşüncelerimi geri tutuyorum ama bunu biraz fazla abartıyorum galiba. Bu konuda biraz daha hassas olmam gerekli.Düşüncelerin ve fikirlerin için teşekkürler ederim :)

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Rica ederim biraz sert eleştirdiysem kusura bakma :) Ama şunu diyeyim iyi yoldasın.Hazır tasarımları alıp editlemiyorsun.Kendin birşeyler yaratmaya çalışıyorsun.Bu yoldada ilerle.Hazır tasarım alıp editleyeyim dersen bu alışkanlık haline geliyor ve kendine özgü çalışmalar çıkartamıyorsun.