Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekstil Firmamız bünyesinde bulunan Grafik Departmanımıza Photoshop Freehand bilen ve Fotoğrafçılığa Merakı olan Stajyer Arkadaş aramaktayız. Pm atmanız yeterlidir.
merhaba,büyükçekmecede oturuyorum,photoshop,freehand,illustrator,corel,indesign programlarını biliyorum,firmanızda stajyerlik yapmak için 0537 588 59 14 ten arayabilirsiniz,mail adresim onerism@windowslive.com
sizinle irtibata geçmek isterim elektronik posta adresim alper.ergenekon@hotmail.com mail atmanız halinde detaylı cv'mi size göndermem mümkün olacaktır
Merhaba.Bakırköy'de ikamet etmekteyim.Photoshop,freehand,illustrator,in design,quark,dreamweaver,flash,3D max gibi programlara hakimim.Üniversite öğrenimim yeni bitti.Sİzinle irtibata geçmek isterim.e posta adresim : twoche--89@hotmail.com
mrh photoshop coreldraw freehand bilgilerine sahibim el becerim var bu işi gelcek anlamda seviyor ve yapmak istiyorum benimle irtibata geçerseniz sevinirim 542 824 77 35
Beyoğlu Enstitüsü Grafik ve fotograf bölümü 2.sınıf öğrencisiyim freehande hakimim photoshop bilgim çok fazla yok .1 yıl boyunca iyi bir firmada okulumuzla anlaşmalı olarak staj yapmak zorundayız.Büyükçekmecede oturuyorum. 05318156020.
Mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim.VE SİGARA KULANMIYORUM