Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"studio" fotoğraf sergisi

yaltı

🌱Yeni Üye🌱
77688209yz1.jpg

Sergim stüdyo ortamında çalıştığım son çekimlerimden oluşacaktır.Eskişehirde ve yakınlarında olan herkesi bekliyorum.
Bahar YALTI

özlemmmmm

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
sana bir sorum olucak,aceba izmir'demi kaliyorsun veya önceden kaliyordun? ve eskisehirdemi okuyorsun/okuyordun?
ben cünkü bahar yalti isimli eski bir arkadasima bakmistimda.
cevap verirsen sevinirim.

özlemmmmm

🌱Yeni Üye🌱
ben almanyada kaliyorum. benim aradigim kisiyle biz 5-6 sene önce didimde tanismistik. 2-3 senedir görüsmemisdik. haftaya ben izmirde olucam icin ariyorum.
benim aradigim kisi,tek kardes annesiyle beraber izmirde kaliyordu,sonra eskisehire okumaya gitmisti.
tanistigimiz sene,didime annesinin arkadasinin yazligina gelmisti.

aradigim kisi senmisin aceba?
yakinda cvp verirsen sevinirim.

yaltı

🌱Yeni Üye🌱
evet özlemcim canım benim o,arkınların yazlığa gelmiştim.çok sevindim canım tekrar görüşebildiğimize.ne kadar kalıcaksın izmirde?ben çalışıyorum önümüzdeki hafta izinliyim izmirde olmayacağım.umarım daha uzun kalırsın ve görüşebiliriz.almanya da mısın şuan?

özlemmmmm

🌱Yeni Üye🌱
valla bende seni bulduguma cok sevindim canim:)
ben izmirde yaklasik 2 hafta kalicam, 26. agustos'dan 5. eylül'e kadar falan izmirde olucam. ondan sonrada 4 haftaligina istanbula gidicem.
insallah benimle ayni zaman sende izmire gelirsinde,görüsürüz orda. inan görüsebilirsek cok sevinirim!
ben suan almanyadayim hala,haftaya sali günü izmire geliyorum.
sen nerdesin,eskisehirdemi kaliyorsun hala?
bana burdan özel mesajla cep numarani yollarsan ararim seni bugünlerde!

yaltı

🌱Yeni Üye🌱
süper,senin burda olduğun tarihlerde bende eylülde izmirdeyim.burdan nasıl özel mesaj gönderiliyor bulamadım,çok şanslısın çok uzun zamandır burdaki sayfamada girmiyordum,çok güzel denk geldik.sen bana numaranı gönderebilirsen bir şekilde ben sana hemen mesaj atarım canım.

özlemmmmm

🌱Yeni Üye🌱
valla cok güzel bir tesadüf oldu! ozaman insallah izmirde görüsürüz!
benim bu yazdigim mesajin sol tarafinda ismim yaziyorya "özlemmmmm" diye. ismimin üstüne tikla,kücük bir pencere aciliyor,ordanda özel msj gönder diyceksin!
bende sana simdi özel mesajla numarami yollarim,ama eger okuyamazsan,sen burdan dedigim gibi senin numarani yolla bana.