Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
logon çok güzel ve etkileyici olmuş.Tebrikler yalnız bir sey eklemek istiyorum. Hani suram yazan yer var ya orada bir cizgi var . o çizginin üst tarafı ile alt tarafında farklı renkler uygulasan nasıl olur acaba . sadece merak uyandırdı.Onun dışında güzel olmuş.
logon çok güzel ve etkileyici olmuş.Tebrikler yalnız bir sey eklemek istiyorum. Hani suram yazan yer var ya orada bir cizgi var . o çizginin üst tarafı ile alt tarafında farklı renkler uygulasan nasıl olur acaba . sadece merak uyandırdı.Onun dışında güzel olmuş.
bence o el resmini kullanmasanız daha iyi olur engellilerde el resmi var bence farklı birşeyler bulun onun yerine yinede siz bilirisizniz hoş olmuş iyi çalışmalar
değerli tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim paylaşmanın bu kadar faydalı olacağını tahmin edemezdim...benim görmediğim ve düşünemediğim birçok noktada yardımcı oldunuz. özellikle fatos keskinin dikkatimi çektiği nokta çok faydalıydı...