şu an flash kurulu değil ama kursövü kenara getirince iki yönü gösteren ok halini almalı almıyor mu?
Onur KARADAĞLI Hayırlı template editlemelerbari temp açıkken print screen almasaydın =)
fla gereklidir bazı yazılımlar var swf yi fla yapmak için ama ne kadar özgün bir sonucunuz olur bilinmez...
ve ayrıca insanları buna teşvik etmeniz oldukça üzücü. bu cevap yerine, "Böyle birşey yapılamaz, yapan programlarda illegaldir, Emeğe Saygı".
Yazmanız gerekirdi!
Templatemonster gibi bir çok site biliyorum. Hem de sayamayacağım kadar çok... Yani bu sitelerden bedelini ödeyerek hazır şablon almak ve düzenlemek suçmudur ? Hayır suç olamaz. Suç olamayacağı gibi sizde Onur KARADAĞLI' nın bu hazır şablonun parasını verip vermediğini bilmeden bu şekilde konuşmanız Onur arkadaşımıza çok büyük bir saygısızlık oalcaktır!
Template editlemek bir suçtur ibaresi ise çok büyük yanlıştır.
Yanlış ya da doğru savunduğum durum bu değildir. Ancak hazır şablonun bedelini ödediyseniz o artık sizindir. Halka açık sitelerde indirilmesine izin vermediğiniz sürecede hiç bir şekilde etiğe ters düşmeyecektir.
ya abi tamam senle tartışacak değilim. saçmalık zaten söylediğin. illa dediğin şeyin arkasında durmak istiyorsun. satın aldı öyle yaptı peki.
Bunu kisme yapmazda, hadi sen yaptın diyelim ok haklısın...
Umarım Onur Arkadaş, Onurlu bir şekilde bunu burada itiraf eder... O zaman'da yazcağınız cevabı merak ediyorum...
Ya zaten bunun templates olduğunu ve kırıldığını sende biliyorsun fakat, adminsinya her dediğin doğru olmalı.. eywallh...
ya abicim, ben burada hakkımı savunuyorum. Bir Flash'cı olarak yapılan şeyi kanıtlamaya çalışıyorum.. ama admin arkadaşınız yaptığına bakarmısınız ?
Ben olasıkları haklı olduğum yönde düzgünce yazıyorum hala bana, böyle yapmış olamazmı, şöyle yapmış olamazmı diyor ?
Allah için, yazdıklarıma bakın. Sizdemi onun gibi düşünüyorsunuz ? Sayın Gökhan bana haksızlık yapmıyormu burada ?
Son mesajımda haddimi aştığımın farkındayım, fakat beni sinirlendirdi.. ben burada vaktimi ayırıp yazı yazdım, swf kırıldığına dair nasıl kaanat getirdimi yazdım..
adam hala bana, öyle böyle yapamazmı deyince tutamadım kendimi....!!
Onur KARADAĞLI Hayırlı template editlemelerbari temp açıkken print screen almasaydın =)