Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sxc.hu adresinden görsel kopyalama

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kolay gelsin arkadaşlar birşey danışacağım.
Ben sxc.hu dan bir görsel alamıyorum benden üyelik istiyor üye olacak olursamda para istiyor. Acaba bu site paralımı yoksa ben yanlış birşeylermi yapıyorum...

Benzer konular Forum Tarih
hisarbuse Graficafe 11 6K

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
"Premium results for "crow" on iStockphoto.com for as low as $1!"

Olan yerden seçiyorsanız evet sizden para ister. Ama bubölümün altındaki görselleri seçerseniz sadece üyelik ister. Yani ücretsiz görsel paylaşımı.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yani üye olmak zorundayım öylemi?
ben üye olmak gerekmiyor diye düşüyordum..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kredili görseller için; evet ücretli.(Üstteki sonuç satırı)
Diğer görseller için; Volkan TEKİN' in de söylediği gibi, ücretsiz üye olarak günlük 100 adet ücretsiz görsel indirebilirsiniz.

Ücretli de zaten otomatik olarak görsele tıkladıgınızda sizi ; iStock Photo: Royalty Free Stock Photography, Vector Art Images, Music & Video Stock Footage - iStock
adresine yönlendiriyor.

Ücretsiz fotoğraflarda üstüne tıkladıgınızda üye giriş paneline yönlendiriliyorsunuz ve ücretsiz üyeliğinizle giriş yaparak o görseli indirebiliyorsunuz...

shaadet

Acemi Tasarımcı
yardım edin please

o siteye bende önce sıradan bi resim düzenleme sitesi olduğunu zannedip hemen üye oldum ama meğerse orası resim satma sitesiymiş ve ben oraya üye oldum ama o site paralımı değilmi başıma iş çaılırmı bilmiyorum nasıl iptal edicem üyeliğimi.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
o siteye bende önce sıradan bi resim düzenleme sitesi olduğunu zannedip hemen üye oldum ama meğerse orası resim satma sitesiymiş ve ben oraya üye oldum ama o site paralımı değilmi başıma iş çaılırmı bilmiyorum nasıl iptal edicem üyeliğimi.

Ücretli herhangi bir fotoğraf alma isteğinde bulunmazsanız hiç bir şey olmaz.Üyeliğinizi silmenize gerek yok.İşinizi görüyorsa Deniz (bluden) arkadaşımın anlattığı gibi ücretsiz görselleri kullanabilirsiniz.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok açıklayıcı bilgiler verdiniz arkadaşlar teşekkürler

shaadet

Acemi Tasarımcı
çok tşkler bu bilgiler için içimi rahatlattınız gerçekten..