T.C Şanlıurfa İl Özel İdaresi Logo yarışma ilanı

arkadaşlar internet sitelerinde açıklama yapılmadı ama logo elime ulaştı bu logo ile cebli dosya ve bloknot yaptıracaklar bizim firmada ayıp be ayıp yarışmaya katılanlara sadece yazık keşke katılmasaydık diyorum çünkü seçilen logo KENDİ BİLGİSAYARCILARI yapmış onu beğenmişler saçma bi logo olmuş bence koskocaman il özel idaresi logoyu beğeniyorsun 1. seçiyorsun ama internette bunu yayınlamıyorsun neden acaba neden bu kadar insanı bekletiyorsunuz ayıptır zaten biliyordum böyle olacağını ama kız arkadaşım katıl dedi o kadar emek verdim sonucunu bile bile katıldık ama bu kadar da olmaz Ayıptır be utanmadan bide bana geliyor logo cebli dosya ve bloknot için ne kadar şansız biriyim yaa
Yaw arkadaş her yarışmada aynı problem. Vallahi bunca insanın hakkını nasıl ödeyecekler. Adaletsizliktir bu başka birşey değil. Ne bir açıklama ne bir duyuru hiç birşey yok. şu yaptıklarına bak logoyu seçmişler birde işleri bile yaptırıyorlar...
sen kaşınmışsınisyanlardayım
Salla gitsin diyeceğim de kolay değil bilirim o acıyı. Geçmiş olsun
aynen öyle ya iş birde geliyor bizim firmaya birde bana getiriyor logo resim olarak geldi zemin rengi beyaz abicim bunun corel olarak yada ai yada psd ne bileyim başka bi formatta yokmu yok diyor ya alalhım varmı böyle bi adalet
Sn mahoni,
Gerçekten kötü bir talih sizinki...Ben yarışmaya katılmadım Daha önce Gaziantep İl Özel İdaresi için 1 tasarımla katılmıştım. Ne sonuçlar doğru-düzgün açıklandı ne de kendime bir muhatap bulabildim. Tarsus için logo hazırlamıştım. Onun da sonucu belli... Herhalde Şanlıurfa özel idaresi logoyu açıklamamış. Eğer siz paylaşırsanız, yarışmaya katılanları memnun edersiniz herhalde.
İyi çalışmalar
Güzellik ve estetik göreceli olduğundan, tasarım hakkında yorum yapmayacağım. Ama yol çizgisinin yanındaki, simetrik şekiller neyi ifade ediyor anlayamadım. Bu logoyu tasarlayan arkadaş eğer forumu okuyorsa, bizi bilgilendirirse sevinirim.tabiki neden olmasın bi bakaın bakalım beğenecekmisiniz yazık yaa vallahi
![]()
mahonii1987 kardeşim sonuç açıklanmış sen kazanmışsın yarışmayı hayırlı olsunbirincilik ödülüne layık görülmüş eserin
siteyi bir kontrol et istersen. hayırlı olsun