Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

takvim çalışması yorumlarınızı bekliyorum...

dabbetülarz

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışma normal takvim çalışmasıdır

balksz1al2.jpg

Benzer konular

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
çok fazla resim var kişi arada boğulmuş.hele sağdaki yeşilli olan resim fosforlu gibi göz alıyor. kişinin daha güven verici resmini uygulasan dah iyi olurdu. elinde gül bana pek iç açıcı gelmedi. birde bu adam nerenin başkan adayı.bu gibi uygulamalarda kişinin isminden sonra parti ismi ve hangi il yada ilçeden aday olduğu yazılır.

dabbetülarz

🌱Yeni Üye🌱
çok fazla resim var kişi arada boğulmuş.hele sağdaki yeşilli olan resim fosforlu gibi göz alıyor. kişinin daha güven verici resmini uygulasan dah iyi olurdu. elinde gül bana pek iç açıcı gelmedi. birde bu adam nerenin başkan adayı.bu gibi uygulamalarda kişinin isminden sonra parti ismi ve hangi il yada ilçeden aday olduğu yazılır.

aslında biraz açıklamam gerekiyor.başkanımız daha önce bu ilçede on yıl belediye başkanlığı yaptı ve sayısız hizmette bulundu bu resimler onlardan bazıları.geçirdiği kalp krizi sonucu 2004 de ki seçimleri az farkla kaybetti.yani ilçede ve civar köylerde tanınan birisi ve yeniden aday olan birisi onun için fazla açıklama yapmadım.ama söylediklerinizi dikkate alacağım.birde aslında unuttuğum bir şey var bu takvimin hangi yıla ait olduğu.bu konudada yardımcı olursanız memnun olurum saygılar..