Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

takvim çalışması

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arakdaşlar yorumlarınızı bekliyorum
takqv0.jpg
şimdiden herkese teşekkürler

Benzer konular

skocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ay perisi çerçeven çok parlıyo. Hazır bir çerçeve yerleştirilmiş gibi duruyo resimler. Ayrıca alt bölümdeki ayakkabı ve parfümlerin gölgesi yok. Havadaymış gibi.

Bence daha sade bi çerçeve denesen daha iyi olur.

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlıyorum ama hazır çerçeve değil sade derken nasıl birşey yapmalıyım sizce yardımcı olurmusunuz fiirlerinz benim için önemli biliyorsunuz

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dekupeler çok göze batıyo, birde şu köelere koyduğun siyah beyaz motifler iyi durmamış.

HALİL1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewet eline saglık orda seni
göremedik

butterfly_little

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kabarık elbıse gıyınen bayanın elbısesının kesıklıgı dırek goze batıyor...Orayı duzeltsenız daha ıyı olacagını dusunuyorum..

CardinaL

🌱Yeni Üye🌱
bence kırmızı hiç tutmamış daha asil bir renk kullansan daha iyi olıur birde su gülen yıldızın orada ki amacı nedir onu anlayamadım.

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iki çocuk fotosu var fakat farklı yerlerde.İkisini yanyana koysan daha güzel olur.Köşelerdeki motiflerin içlerini oymamışsın beyaz kalmış onları düzelt bence.Sağ alttakı gülen sarı yıldızın hiçbir anlamı yok,onu kaldırmalısın.Fon rengin kırmızı ve takvim rengiyle birlikte boğucu olmuş.Alttaki ayakkabı parfimeri vb. nesneleri ön plana çıkarmakta zorlanmışsın.Daha yumuşak ve açık tonlarda bir renkle denemeni tavsiye ederim...kolay gelsin

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık güzel olmuş fakat dikkat etmen gereken bir kaç konu var. ilk önce birden çok insan resmi olan bir çalışmadasın boyut kavramı senin çalışmada tamamen kayıp. insanların reel ölçülerinin dışına çıkma. öndeki abiye giymiş bayan sanki 2.5 metrelik bi hatun gibi duruyor ilk önce o ön plana çıkıyor. bütün resimleri yaklaşık büyüklüklerde kullan, daha arkaya doğru küçült boyutlarını.. çıcukları öne al ve sanki havada duruyomuş görüntüsünden çıkart. yani asıl demek istediğim sanki 15 kişi toplanmış bir arada resim çektiriyormuş. bu konsepte göre düzenini al. bu boyutu veremezsen kimse görmek istediğini göremez karışık bir insan topluluğu şeklinde bakar resme. arka plan gökyüzü (aslında dağ manzarası anladığım kadarıyla :) ) kesin değişmeli... bu takoz takvim aynasını bastırdınmı yoksa değişme imkanı varmı ? sana boyut katabilecek imajlar konusunda biraz yardım edeyim diyorum ve renk konusunda..

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
takvimin hangi ürünü temsil ettiği belli olmuyor yanılmıyorsam corelde hazırlamışsın zemin de çok klasik onun yerine yuvarlaklı bir zemin sampless 9 da ;) onu kullansan bence daha ii olur çerçevler de çok ii durmammış bence üst tarafta ki resimlerde çok kalabalık en göz alıcısını tram olarak zemine sıfırlarsan ve diğer resimleride parça parça yerleştirirsen daha ii olur ayakkabılar çantalar fena deil onlar kalabilir ama diğer resimleri bence kesinlikle ayrıman gerekiyor çok uzun oldu mesaj neyse yinede fena deil ;)