yazı bana ait değil sevgili patronumuza ait ki onun yazıları üzerinde asla değişiklik yapamıyoruz=) neden tekne bizim yine sevgili patronumuz kaptan bu yüzden kendi çekmiş olduğunu resimleri kullanmak istedi. ve illede ocak ayında kışı hatırlatacak bir resim olması gerekmiyor ama dimi. ne güzel kış ayında deniz ve güneş =) hemen yaz olsada kendimi deniz kenarına atsam diyor))
yok ben bu açıklamayı sevmedim tabiki kış aylarında onu hatırlatan resimler olacak diye bi kaide yok ama heryerde tekne görünce logonuzu görmesem bu adamlar tekne yapıyo derdim gözüme battı patronunuz her işte böyle kasmıyordur umarım
yazı bana ait değil sevgili patronumuza ait ki onun yazıları üzerinde asla değişiklik yapamıyoruz=) neden tekne bizim yine sevgili patronumuz kaptan bu yüzden kendi çekmiş olduğunu resimleri kullanmak istedi. ve illede ocak ayında kışı hatırlatacak bir resim olması gerekmiyor ama dimi. ne güzel kış ayında deniz ve güneş =) hemen yaz olsada kendimi deniz kenarına atsam diyor))
yok ben bu açıklamayı sevmedim tabiki kış aylarında onu hatırlatan resimler olacak diye bi kaide yok ama heryerde tekne görünce logonuzu görmesem bu adamlar tekne yapıyo derdim gözüme battı patronunuz her işte böyle kasmıyordur umarım
üzgünüm bizim patronumuz böyle her işte böyledir. her yıl yaptığımız takvimlerde çok farklı şeyler kullanmışızdır. mesela bu yıl küresel ısınmayla ilgili resimler kullanmayı düşünüyor=) ama kısa bir süre sonra kurtulacağım ya idare ediyoruz artık yapacak birşey yok.
Takvim kısmında firma logosu takvimlerden daha çok göze çarpıyor, ve göz yoruyor, bence biraz daha küçültülmesi kanaatindeyim, tabi bunada patron karıştıysa o ayrı...
Sanırım bi benim patronum böyle şeylere karışmıyor, Kıvanç sen nasıl rahatsan öyle kalsın diyor çoğu zaman
"En güzel iş PATRONUN BEĞENDİĞİ iştir" demeyen grafiker işsiz kalmakla karşı karşıyadır. Olmaması gereken bir durum ama maalesef birçok yerde durum aynı.. Hem KAPTAN hem PATRON olunca böyle bir çalışma çıkmış ortaya..