Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tamamen Kişisel (:

Vehbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadece çekilmiş fotoğraf üzerinden photoshop teknikleri ile son halidir.Yorumlarınızı bekliyor ;)

2473266018_4c376fe7ce_b.jpg

2472444707_61006dc36a_o.jpg

Benzer konular

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk fotoda contrastı biraz daha arttırsan daha kaliteli bi görsellik ortaya cıkar diye düşündüm...kadraj cok iyi ;)

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
hıhı :D

hatta üzerinde farklı oynamalar ypmayı bi dene..tek düze klasik çizgilerin dısına cık.eminim daha farklı sonuclar elde edersin..nette gezindigin zaman bu kompozisyonda ve bu tonlarda pekçok fotoyla karşılasıyorsun...sahsen benim üye oldugum bikaç fotograf paylasım sitesi var ve bu tarz pekçok foto ekleniyor hergun..ama herkes farklı oynamalar yapınca foto üzerinde,sabit olan kompozisyon tamamen sıradısı bir düzenleme ile nitelikli ve farklı bir sonucu ortaya cıkıyor..bildigin bilmedigin tüm hünerlerini kullan derim:D eminim güzel işler çıkarırsın ;) koaly gelsin..

Vehbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hıhı :D

hatta üzerinde farklı oynamalar ypmayı bi dene..tek düze klasik çizgilerin dısına cık.eminim daha farklı sonuclar elde edersin..nette gezindigin zaman bu kompozisyonda ve bu tonlarda pekçok fotoyla karşılasıyorsun...sahsen benim üye oldugum bikaç fotograf paylasım sitesi var ve bu tarz pekçok foto ekleniyor hergun..ama herkes farklı oynamalar yapınca foto üzerinde,sabit olan kompozisyon tamamen sıradısı bir düzenleme ile nitelikli ve farklı bir sonucu ortaya cıkıyor..bildigin bilmedigin tüm hünerlerini kullan derim:D eminim güzel işler çıkarırsın ;) koaly gelsin..

Evet ama amacım sadece orjinal fotoğrafın dışına cıkmaktı :) önerilerin içinde ayrıca teşekkür ederim ;)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
kaset kapağı gibi olmuş varmı sesin :D:D:D

cool baby

🌱Yeni Üye🌱
kaset kapağı gibi olmuş varmı sesin :D:D:D

siyen arkadaş bence fazla konuşmasın varsa yapabildiği tasarım oda yollasın ordan konuşması kolay bence tasarımı yapan arkadaş inşallah daha işler yapar daha iyi olur başarılar kolay gelsin

waltro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba fotoğrafın gücü oldukça yüksek.Ve güzel bir kompozisyon.Açı ve mistik havası yüksek.Hoşuma giden bir kare.Fakat renk konusuna gelince vurgulanmak istenilen bazı renkler hakim olduğunu düşünüyorum.Bu konudada sizin iyi niyetinize dayanarak fotoğraf üzerinde bir takım değişiklikler uyguladım.Umartım buda bir altarnatif olarak değerlendirirsiniz.Ve kıskandığım bir fotoğraf karesi olduğunuda belirteyim.
2473266018_4c376fe7ce_b.jpg

2472444707_61006dc36a_o.jpg

mavibeyazoi6.jpg

Son düzenleme:

Vehbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba fotoğrafın gücü oldukça yüksek.Ve güzel bir kompozisyon.Açı ve mistik havası yüksek.Hoşuma giden bir kare.Fakat renk konusuna gelince vurgulanmak istenilen bazı renkler hakim olduğunu düşünüyorum.Bu konudada sizin iyi niyetinize dayanarak fotoğraf üzerinde bir takım değişiklikler uyguladım.Umartım buda bir altarnatif olarak değerlendirirsiniz.Ve kıskandığım bir fotoğraf karesi olduğunuda belirteyim.

mavibeyazoi6.jpg

Yorumlarınız için tşk ederim.Açık havalı olan fotoğraf actions yardımı ile biraz efek kazandı.Ancak layer'e actions uygulamadan önce gönderdiğiniz mavi beyaz örneğine benzer bir görünüm vardı.Aslında seçeneklerim arasında gönderdiğiniz mavi beyazda vardı.Tekrar teşekkür ederim..