Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

The Prestige

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
theprestige2006dvdriptu.jpg

2006theprestige010.jpg

theprestige02.jpg

theprestige.jpg

Yapım:2006 ~ ABD, İngiltere

Tür:Aksiyon, Casusluk, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Suç

Yönetmen:Christopher Nolan

Senaryo:Christopher Nolan, Jonathan Nolan

Senaryo (Kitap):Christopher Nolan, Jonathan Nolan, Christopher Priest

Yapımcı:Jordan Goldberg, Christopher Ball, Valerie Dean

Görüntü Yönetmeni:Wally Pfister

Müzik: David Julyan

Dağıtım:Warner BrosFilmin

Websitesi:The Prestige

Beğenilen yönetmen Christopher Nolan’dan (“Memento,” “Batman Başlıyor”) illüzyon kumaşından örülmüş bir macera geliyor. Bu beklenmedik dönüşlerle dolu gizemli öyküde, Viktorya Devri’nde iki sahne sihirbazı, giderek şiddetlenen bir savaşa ve birbirlerinin mesleki sırlarını ortaya çıkartmak için doymaz bir susuzluğa dönüşen güçlü bir rekabete girişiyorlar. Bu iki görkemli adamın cüreti tutkuya, şovmenliği bilime ve hırsı dostluğa kırdırmalarının sonuçları tehlikeli, ölümcül ve hileli oluyor.
Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra’da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek...

Not: 2006 yapımı bir film daha önce duymamıştım,dün gece izledim ve çok beğendim,bir çoğunuzun beğeneceği merak uyandıran bir film,kesinlikle tavsiye ediyorum..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
İlknur harika bir film tavsiyesinde bulunmuşsun teşekkürler:)en az 3 kere izlemişimdir.Kurgusu ve oyuncuların başarısı ile gerçekten çok farklı bir film.Bu film vizyona girdiğinde ilk sihirbaz,hokkabaz bide buna gitmiştim beynim sihir dolmuştu:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya ben aslında iyi takip ederim filmleri ama nasıl olduysa bu filmi duymamıştım,olsun geç oldu temiz oldu:)

harry porter

🌟Usta Tasarımcı🌟
film i izledim çok kaliteli bir film herkese tavsiye ediyorum paylaşım için teşekkürler :)

çavla

🌱Yeni Üye🌱
yni bu fılmı ızlemeyen varsa bnce kesınlıkle ızlemelı gercktn ılgı cekıcı bır fılmm bnde ızlemstımm.:):D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Müthiş bir tavsiye... Kalıplaşmış 'izlemeyen çok şey kaçırır' cümlesine birebir uyuyor :)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Christopher Nolan diyorum,
Senaryo diyorum,
Oyuncular diyorum,
Konu diyorum,
Film diyorum,

İnanılmaz bir film, başyapıt bence.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
HUgh Jackman var Scarlett'im var izlenmez mi bu film? :rofl:

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Böyle kadroya can kurban öncelikle.
Ve gerek konu, gerek oyunculuk tamamiyle olağan üstü bir film.
Sonunu en başlarda çözmüştüm ben gerçi ama yinede ilk 5'imde olan bir film.
Çok severim. Başyapıt evet.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu filmi 2 kere izledim 5 yıldız veririm bu filme.Filmi izleyecekler filmin sonunu dikkatlice izlemeli.

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten çok güzel bir film mutlaka izlenmesi lazım ben sinemaya gittim sonra dvdsini aldım arşivime koydum