Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Trabzon İl Özel İdaresi (Lütfen yorum yazın. Çok ihtiyacım var)

serdalsahin61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.trabzonspor.org.tr
Trabzon İl Özel İdaresi için planlanan logo henüz çalışma aşamasında. Bu nedenle yorumlarınıza çok ihtiyacım var... Yardımcı olursanız sevinirim...
ilzelidaresiyuklehr9.jpg

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi süper olmuş ya mükemmel
emeğine sağlık

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Trabzon denilince ilk akla gelen kemençe midir? Eğer öyleyse başka aklan gelenler de olmalı. Mesela Hamsi, Trabzonspor vs. Ama o zaman da herhangi bir köy veya ilçenin dernek logosuna benzer. Bu logo bi devlet dairesine ait olduğu için etnik bi simge bulunmamalı. İlla olması isteniyorsa başka. Ayrıca kullandığın grafiklerin biraz daha baskıya uygun olması gerekir. Biraz daha sadeleştir. Elinize sağlık.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
birincisi kemençe karadenizde her bir şeyde kullanılıyor. rizeliyim biliyorum. daha başka bişeyler kullan. ama illa kemençe kullanacam diyorsan resimsel bir görünümde koyma kemençeyi sitilize et derim. kolay gelsin

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Trabzon İl Özel İdaresi için yapılan logo daha ağır olmalı diye düşünüyorum

serdalsahin61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.trabzonspor.org.tr
birincisi kemençe karadenizde her bir şeyde kullanılıyor. rizeliyim biliyorum. daha başka bişeyler kullan. ama illa kemençe kullanacam diyorsan resimsel bir görünümde koyma kemençeyi sitilize et derim. kolay gelsin

Kemençe ve yay zaten vektörel bi çizim... Resimsel'den kasıt nedir anlayamadım. Açarsan sevinirim...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Kemençe ve yay zaten vektörel bi çizim... Resimsel'den kasıt nedir anlayamadım. Açarsan sevinirim...

yani fotografik görüntüyü kastediyorum. her ayrıntı görünmesin sitilize et. yani kemençeyi algılatabilecek çizgileri kullanarak yeniden tasarla. renkleri kullanma. mesela örnek olarak görmek istiyorsan. benim konularımdan biri olan bir seyehat acentesine yapmış olduğum logodaki kırlangıça bak. sitilizeden kastım o. kolay gelsin

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kesime girecek logo tasarlamanı kasdetmiş arkadaşlar renkli folyoları düşün ama dersinki yok ben böyle beğendirecem sonuçta olmaz diye birşey yok baskes yapılır ama oda ne kadar sağlıklı olur bilemem

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
tamamen arkadaşların yorumları doğrudur.
logo bu olamaz.
olasada il özel idaresine uymaz.
daha farklı denemelisin...
iyi çalışmalar.

neclaaa

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar acil yardım istiyorum.crection GT 900 PLOTTER KESİCİ MAKİNAMIZ ÇALIŞMIYOR.SÜRÜCÜYÜ TEKRRA YÜKLEMEM GEREKLİ AMA ELİMDE MEVCUT DEGİL.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

slaytingfafik

🌱Yeni Üye🌱
bence bu bir devlet dairesi logosu gibi olmamış sanki daha çok bir dernek, hatta denize karşı bir lokanta gibi geldi bence devlet dairesine daha ağır duracak bir logo olmalı ama güzel tasarım iyi çalışmalar

mes60

🌱Yeni Üye🌱
ortadaki kemençeyi logo mantığında çizgisel bir şekilde uyumlu olacak şekilde yeniden çizersen harika bir logo olur..
ben bu şekilde düşündüğümde iyi bir logo görebiliyorum..

gwmaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cemilbayram.com
1.cisi agır tonlar kullanmalısın,kurumsal bir şirketin logosundan daha oturaklı olması gerekiyor
2.cisi kemençe iyi fikir ama bu logoda değil çeşitli şekilde deniyebilirsin,diğer özel idarelerin logosuna bakabilirsen sevinirim
3.cüsü bilip bilmeyen yorum atıyor ,yanlış gösterecegınıze olmaz felan gibisinden lütfen biraz daha olgun bakalım
4.cüsü bize her yer trabzon

yahyayilmaz

🌱Yeni Üye🌱
bu tür logolarda resimsel kullanılması hoş olmuyor, Kemençeyi stilize etmeni tavsiye ederim ve bir arma figürü içerine yerleştirmeyi deneye bilirsin.