zoody
🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Merhaba...
Foruma yeni üye oldum ve ilk kez bir paylaşımda bulunuyorum.
Bir turizm şirketi için logo tasarlamaya çalışıyorum.
Aşağıda göreceğiniz logo modeli üzerinde duruyorum.
Görüş ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler...
Öncelikle İDEAL kelimesi hem İngilizce hemde Türkçe'de aynı anlamı taşıyor.
Bu nedenle şirket yetkilileri bu isim üzerinde durmuş.
Şirketin müşteri potansiyeli daha çok yabancılar olmakla birlikte bölgesel olarak Türkler'e de hizmet veriyor..
Renk tercihimiz turuncu. Bunun nedeni ise renklerin insanlar üzerindeki etkileri.
Turuncu renk insanlara "herkes için" mesajı veriyormuş. Ayrıca turuncu renk bir binadan veya kapıdan insanlar rahatlıkla içeri girebiliyorlarmış. Yeşil renk ise hareketi aktifliği simgeliyormuş.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ancak burdaki çalışmada turuncu rengi kullanarak şirketin her bütçeye uygun tatil seçeneği olduğunu anlatmaya çalıştık.
Ayrıca logoda aktif ve hareketli bir yapıyı vurgulamaya çalıştık.
Son resimde görülen slogan ise good idea + good deal = ideal (iyi fikir + iyi fiyat = ideal) fikrinden ortaya çıktı.
Görüş ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Foruma yeni üye oldum ve ilk kez bir paylaşımda bulunuyorum.
Bir turizm şirketi için logo tasarlamaya çalışıyorum.
Aşağıda göreceğiniz logo modeli üzerinde duruyorum.
Görüş ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler...

Öncelikle İDEAL kelimesi hem İngilizce hemde Türkçe'de aynı anlamı taşıyor.
Bu nedenle şirket yetkilileri bu isim üzerinde durmuş.
Şirketin müşteri potansiyeli daha çok yabancılar olmakla birlikte bölgesel olarak Türkler'e de hizmet veriyor..
Renk tercihimiz turuncu. Bunun nedeni ise renklerin insanlar üzerindeki etkileri.
Turuncu renk insanlara "herkes için" mesajı veriyormuş. Ayrıca turuncu renk bir binadan veya kapıdan insanlar rahatlıkla içeri girebiliyorlarmış. Yeşil renk ise hareketi aktifliği simgeliyormuş.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ancak burdaki çalışmada turuncu rengi kullanarak şirketin her bütçeye uygun tatil seçeneği olduğunu anlatmaya çalıştık.
Ayrıca logoda aktif ve hareketli bir yapıyı vurgulamaya çalıştık.
Son resimde görülen slogan ise good idea + good deal = ideal (iyi fikir + iyi fiyat = ideal) fikrinden ortaya çıktı.
Görüş ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.