Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

türk bayrağı

onurr55

🌱Yeni Üye🌱
dalgalanan güzel bir bayrak lazım ilk ve son frameleri aynı olmalı ki sekme olmasın yardım edin lütfen...

bayrağın tga formatında ve alfalı olması gerekiyor bunu eklemeyi unuttum yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Aradim Taradim Sİteyİ Yok Hareketlİ Bayrak. Yardim Yok Mu ArkadaŞlar...

dalgalanan güzel bir bayrak lazım ilk ve son frameleri aynı olmalı ki sekme olmasın yardım edin lütfen... tga formatında ve alfalı olması gerekiyor yerel bir tv de kullanacağım yapamıyoruuummmm...

Benzer konular

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım konularda ara bence. ben yüklemiştim. logolar bayraklar...

onurr55

🌱Yeni Üye🌱
Yok Yok Yok

konuları aradım taradım çok bayrak var ama hiç hareket edeni yok . güzelim bayrağımızın hareket edeni dalgalananı nasıl olmaz ya...

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
google görsellerden bulabilirsin..örnegin bende dediin gibi bi foto vardı ama suan yanımda yok.."ya sev ya terk et" diye gir google görsellerden.hareketli bayraklar cıkar ama cok secenek yok burda.denedim şimdi..ama farklı baslıklar altında da bakabilirsin..kolay gelsn..

onurr55

🌱Yeni Üye🌱
google de yok

çok baktım google ye küçük gifler var sadece yaramazlar belki bir arkadaşın arşivinde vardır diye düşündüm ama yok sanırım

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
çok baktım google ye küçük gifler var sadece yaramazlar belki bir arkadaşın arşivinde vardır diye düşündüm ama yok sanırım

Oturup kendiniz çizebilirdiniz. Ki sanırım durum da bunu gösteriyor.

onurr55

🌱Yeni Üye🌱
saol çok yardımcı oldun o yıldızların bir anlamı yok demek ki bende bi bilginiz vardır diye yazmıştım yapabilseydim buraya yazmaz ben eklerdim zaten

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
saol çok yardımcı oldun o yıldızların bir anlamı yok demek ki bende bi bilginiz vardır diye yazmıştım yapabilseydim buraya yazmaz ben eklerdim zaten

Peki mesleğiniz nedir?

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Şuan Foruma Yazdığım İlk mesaj yanlış anlaşılmak istemem ama insanları alt etmek ister gibi bir tavırla mesleğini sormanız hiç hoş değil bence.Tekrar özür dilerim.Saygılar.

İnsanlara soru sormak neden hoş olmasın anlamadım?
Arkadaşımız uslubunca merak ettiği birşeyi sordu, bu kadar alıngan olmanız
için ben bir sebep göremedim ve bunun insanları alt etmekle olan ilgisini
hiç anlayamadım.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Şuan Foruma Yazdığım İlk mesaj yanlış anlaşılmak istemem ama insanları alt etmek ister gibi bir tavırla mesleğini sormanız hiç hoş değil bence.Tekrar özür dilerim.Saygılar.

Yanlışmı Yazmış Bir Grafikerin Bayrağın hilalin yıldızların ölçüsünü bilmesi gerekir
bilmiyorsada, araştırıp bulur bir şekilde yani çok net bir cevap verilmiş arkadaşa

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
after effects kullanıyorsan zaxwerks 3d flag plug-in'i işini görecektir, 3d bir programda yapılması şart değil.

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟

Arkadaşim Biraz Büyüklerine Saygili Olsana Sana Hiçmi Terbiye Verilmedi...

Forum Kurallarını Bilmiyormusun Yada Hiç Foruma girmedinmi Lütfen Biraz Daha Sakin Olun...
Saygılarımla;)

kajax

🌱Yeni Üye🌱
orta büyüklükte bir türk bayrağını alıyoruz aynı ölçüde bir plane üzerine kaplıyoruz ve reactor cloth kullanarak dalgalandırıyoruz. gayet kolay bir iş. reactor cloth max 6 dan itibaren kendiliginden gelior zaten. biraz araştır. kolay gelsin