Türk Futbolu Nereye Biz Oraya
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 30 Haz 2011 #2 Biraz okunma zorluğu var, ama genel bakış açısından gayet güzel, hoş görünüyor. eline sağlık.
Y yasindemirkale Guest 30 Haz 2011 #3 denizcem' Alıntı: Biraz okunma zorluğu var, ama genel bakış açısından gayet güzel, hoş görünüyor. eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Evet doğrudur çünkü font seçiminde çok zorlandım kararsız kaldım..
denizcem' Alıntı: Biraz okunma zorluğu var, ama genel bakış açısından gayet güzel, hoş görünüyor. eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... Evet doğrudur çünkü font seçiminde çok zorlandım kararsız kaldım..
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 30 Haz 2011 #4 gelişime açık, göze hoş görünen bir deneme çalışması....
Y yasindemirkale Guest 30 Haz 2011 #5 Murat VARDAR' Alıntı: gelişime açık, göze hoş görünen bir deneme çalışması.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..
Murat VARDAR' Alıntı: gelişime açık, göze hoş görünen bir deneme çalışması.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..