Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ulusal bir dergi için tasarımcı aranıyor

nightvision4

🌱Yeni Üye🌱
Dergimiz : 81 ilde satıştatır.
İlk sayısını Ağustos'ta çıakrdı 2 günde 300 sattı.

Şuanda tüm basımlar tükendi.

Dergimizin yeni sayısı için grafikerlar arıyoruz.

CV'lerinizi lütfen : nightvision4 [at] hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Satış Adedi: 300
Satış Noktası: 81 il.
300 / 81 = 3.7

Yani; onbeş milyonluk İstanbul'da 4 tane satıldı. Beş milyonluk Ankara'da da öyle... Diğer istatistikleri vermiyorum. Övünülen bu mudur? "2 günde bu kadar satıldı" mekanizmasına hiç gerek yok. Kuvvetle muhtemel; o 2 gün, derginin sonraki periyoduna kadar olan satış toplamının dinamiği olur. Başka bir deyişle eğer derginiz aylık yayınlanıyorsa; satış toplamı 600-750 civarında olur. Bu da maksimum rakamlar. Belki bulmayabilir bile bu rakamı.*

İşin aslı, konumuz farklı. Bu derginin stratejisti kimdir? Böyle bir ilanı hangi amaçla vermektedir?

Derginin, "görsel yönetmenliği"ni üstlenecek grafik tasarımcı dolaylı olarak satış grafikleriyle ilgilenebilir. İlgilenmelidir de...

Ama, onu dolaysız yani doğrudan ilgilendiren: İçeriğin niteliği, sayfa sayısı, ebadı, rengi, periyodu, mizanpajının nasıl/hangi yazılımla yapıldığıdır.

Amaca yönelik çalışın. "İki günde 300 satmış, hemen görsel yönetmeni olayım" diyecek kalifiye biri olabilir mi?

* Eğer yayın erotik, *****grafik içerik taşıyorsa tirajı yüksek olacaktır.

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ulusal derginin adı nedir biz de alıp okuyalım... bir ön çalışma yapalım...