Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Unicorn422 Web Tasarım Çalışmalarım

Unicorn422

🌱Yeni Üye🌱
Bir süredir photoshop üzerinden web tasarımı yapıyorum. Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. :)

Metro arayüzünün androide uyarlanmış hali:
KgGnPR.png

eNdNok.jpg

ekv9rq.png

smpsb.jpg

shq6s.jpg

j9pq8.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Unicorn422

🌱Yeni Üye🌱
Konu güncel. Konu güncel. Konu güncel. Konu güncel.

ipinucu

🌱Yeni Üye🌱
Yazıları bu kadar sıkıştırmışken, boşluklarda bu kadar abartıya kaçmanızın anlamı nedir?

iCromwel

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webtasarim101.com
Biraz zevk meselesi diyelim. Flat ve basit tasarımlar daha hoşuma gidiyor şahsen benim. Senin tasarımlarında çok fazla gradyan kullanılmış. Bu bir hata değil şahsıma münasır bir görüş sadece.

Ama hata sayabileceğimiz bir kısım, gözlerim yanıltmıyorsa Helvetica Neu yazı tipinin Ultra Light versiyonunu kullanmışsın. Baskı ve tam ekran sliderlarda ne kadar güzel duruyorsa, küçük fontlarda o kadar kötü oluyor. Sen de küçük olmasın diye zorlamışsın ama genel olarak yazılar çok büyük ve çok fazla stroke efekti var. Eğer illa ki beyaz yazıyı küçük fontlarda belirginleştirmek istiyorsan, biraz daha kalın yazı tiplerine inner ya da outer shadow vermeyi deneyebilirsin. Zaten yazıları HTML tabanlı yazacağın için kendini de çok zorlamaya gerek yok. CSS text shadow efektiyle kolayca yazabileceğin türden yazı efektleri kullanmaya bak.

Bir ikincisi de kutuların bazılarının kenarları rounded iken bazıları flat. Bir tasarımda ya flat kullan ya da rounded.

Bunun haricinde güzel ve emek verilmiş bir girişim. Ellerine sağlık. =)

Hakan Esabil

🌱Yeni Üye🌱
Web tasarıma yeni yeni merak saldım ve kendi tasarımımı kendim yapmak istiyorum konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim

mrtdrn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mrtdrn.com
Web tasarıma yeni yeni merak saldım ve kendi tasarımımı kendim yapmak istiyorum konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim

Öncelikle bol sabır ve başarılar,

Seni söyle alalım :)
Flat UI - Free Bootstrap Framework and Themes Buradan Flat ui iskelet indirip başlayabilir,
Skeleton: Beautiful Boilerplate for Responsive, Mobile-Friendly Development buradan boş bir iskeletle başlayabilir,
Bootstrap buradanda daha detaylı bir şekilde başlayabilirsin,
Tabiki bunlarla HTML ve CSS i oluşturup sonrasında PHP veya Asp gibi bir dil seçmen gerekecektir. O tercihine görede eğitimlere devam edebilirsin.

Tabi PS ile yapıp Web e aktarmayı atladım çünkü bunlar daha hızlı ve pratik geliyor, yine tasarımını yapıp aktarıyım dersen yukardaki örnekleri anladıktan sonra hiç zorlanacağını düşünmüyorum.

Bol Bol Şans ve Zihin açıklığı diliyorum.