Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

uniline reklam logo

levolemanyak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uniline reklam kullanımda olan logosu

graphic1op.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bana renkleri uyumsuz geldi.

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Logo hoş ama renkler çok soluk

levolemanyak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu son versiyonu daha önce mavi turuncu sarıydı daha sonra sarı ve siyaha çevrildi en son bu renklerde kullanılmaya başlandı ve kurumsal kimliğide bu renklerle çıkarıldı eleştiriye açığım haklı olabilirsin belki ama tamamen tercih meselesi

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
bu son versiyonu daha önce mavi turuncu sarıydı daha sonra sarı ve siyaha çevrildi en son bu renklerde kullanılmaya başlandı ve kurumsal kimliğide bu renklerle çıkarıldı eleştiriye açığım haklı olabilirsin belki ama tamamen tercih meselesi

Kesinlikle haklısın :)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık güzel olmuş. Yalnız bir kaç önerim olacak. Logonun altındaki dalga figürlerini en başta çok bırakmışşınız yani dışarıya çıkmış gibi duruyor bir kopukluk var. Ve reklam yazısı hizalı değil küçük bir ayrıntı ama önemli :). Ve rek konusunda bana o kadar soğuk gelmedi ciddiyet var işin içinde onu vurgulamış. Renkleri ben beğendim :). Kolay gelsin...

levolemanyak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görüşlerin için teşekkür ederim ahmet çizgilerin uzun olmasını özellikle istedik onu belirteyim.reklam yazısının hizasına gelince bi bakıma haklısın hizalı değil ama zaten hizalamak gibi bi niyetimizde yok :) ukalalık olsun diye söylemiyorum yanlış anlama sakın doğaçlamada olsun biraz işin içinde :)