HARTKE
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba şu an bu satırları ellerim simsiyah ve göz kapaklarım düşe düşe yazıyorum. Nedenmi? Çünkü yetenek sınavlarına hazırlanıyorum. Burda bulunan üstadlara sorularım olacak... "Grafiker"(tırnak içinde) buldummu yüzsüzce yapışıyorum koparabildiğim kadar tüyoyu koparıyorum
Bir de istediğim okula girene dek bu forumda yardım mesajlarımı göreceksiniz
Evet başlıyorum...
Ben şu an mersinde ikamet ediyorum düz liseyi bitirdim bölümüm TM ama benim lise hayatımda matematik defterlerimde ne problem ne de edebiyat defterlimde şiir vardı sürekli resim çizdim elime geçen kağıtlara(yazılı kağıtları hariç
) Babamda hep şunu derdi "Oğlum tamam çizmeyi seviyorsun ama adam gibi kuş, böcek, ağaç çizde bizde anlayalım" ama kağıtlarda sürekli beynimdeki kopan fırtınaları gizli gizli resmettim. Demek istediğm her insanın anlam veremediği resimler çiziyodum, tasarlıyodum. Bi ara dövmecilerde çalıştım sübliminal mesaj içerikli dövmeler tasarladım. Yani ben bu tasarlama işinden kopamıyorum. Ve ben hala sınavlarda kendime güvenemiyorum. Şu an sürekli imgesel, perspektif, karakalem gölge çalışıyorum. Ama bir türlü kendime güvenim gelmedi. Bu hafta içinde Eskişehire gideceğim orda bir kurs bulup tam anlamıyla yani motivasyon amaçlı çalışmalara öyle devam edeceğim. Hayalimdeki okul Eskişehir Anadolu Üniversitesi buraya girebilmem için gerekli bütün bilgilere açığım. Yardım edeceğinizden hiç şüpem yok. Benim o okula girmem şart... teşekkürler :smile:
Ben şu an mersinde ikamet ediyorum düz liseyi bitirdim bölümüm TM ama benim lise hayatımda matematik defterlerimde ne problem ne de edebiyat defterlimde şiir vardı sürekli resim çizdim elime geçen kağıtlara(yazılı kağıtları hariç