rifatozkan
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Uygulama & Montaj Grafik ve Baskı / Büyükçekmece
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Corel Orta Derece
Photoshop İyi
Wordpress + Site Tasarımı
Cpanel
Oem ve Yazılım
İş deneyimi ve içeriği: Çalıştığı Sektörler
Çırak2003 - Tarihin'de
Denge Reklam
Olaya
İlk 6 Ay Çay taşımakla başladım grafiker ve makina operatörü işten kaçınca işler bana kaldı.. Myjet ve Yaselan
Operatör2004 - 2005 Arası
Netprint
Mimaki JV3 ve Kısa Süreli Trojet Kullandım Grafiğe ve uygulamaya minimal seviyede bulaşdım. Sigorta Anlaşmazlığından Dolayı İşi Bırakdım..
Yönetici2006 - 2007 Arası
Birlik Reklam
Grafiker ve Operatör Olarak İşe Başladım 6 Ay Sonra İş Yerine Ortak Oldum Fakat Ortağımın Giderler Konusunda Hesap verememesinden dolayı ayrıldık..
Grafiker Operatör2007 - 2010
Ünlü Reklam
Yeni açılmış olan bi firmada işe başladım baskı katı ile ilgilendim grafik ve operatörlük yaptım aynı zamanda vinil kaynağı laminasyon aplikasyon ve dikiş konusundan ilerleme sağladım.. Askerlik den Dolayı İşi Bırakdım ve Askere Gittim..
Bilinmiyor
2011
Ka Reklam
Askerden Sonra Eski Çalıştığım yerler aradı fakat anlaşamadık. Ka Reklam da İşe Başladım ki İsteyerek değildi mesailerin amaçsız ve boş olması mesafe sorunları aldığım maaşın yarını yola vermem vs işi bırakmama sebep oldu zaten sevmemişdim..
Uygulama & Montaj Grafik ve Baskı2011
Dmk Reklam
Ayrıldım
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Corel & Photoshop Baskı Makinalarına Hakimim Folyo Uygulaması Laminasyon Uygulama ve Laminasyon Makinasında Sıvama Yapabilmekdeyim. Vinil Dikiş ve Kaynak Konusunda Bilgiye Sahibim ama yapmayalı baya oldu biraz bocalayabilirim. Sorun odaklı değil çözüm odaklı iş anlayışına sahibim.
Ayrıca referans verebilirim..
İş yerindeki bilgisayar & ağ yazılımlar konusunda destek verebilecek bir seviyedeyim. Ayrıca Web Tasarım Konusunda Orta derece denebilecek bir bilgiye sahibim Demo verilir fakat hobi olarak yapmakdayım. Ayrıca kendi müşterilerim şu an çalışdığım firmadalar. Benimle gelirler gelmezler onlara kalmış
E-posta: info@rifatozkan.com.tr
Telefon: 0537 253 26 21
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Corel Orta Derece
Photoshop İyi
Wordpress + Site Tasarımı
Cpanel
Oem ve Yazılım
İş deneyimi ve içeriği: Çalıştığı Sektörler
Çırak2003 - Tarihin'de
Denge Reklam
Olaya
Operatör2004 - 2005 Arası
Netprint
Mimaki JV3 ve Kısa Süreli Trojet Kullandım Grafiğe ve uygulamaya minimal seviyede bulaşdım. Sigorta Anlaşmazlığından Dolayı İşi Bırakdım..
Yönetici2006 - 2007 Arası
Birlik Reklam
Grafiker ve Operatör Olarak İşe Başladım 6 Ay Sonra İş Yerine Ortak Oldum Fakat Ortağımın Giderler Konusunda Hesap verememesinden dolayı ayrıldık..
Grafiker Operatör2007 - 2010
Ünlü Reklam
Yeni açılmış olan bi firmada işe başladım baskı katı ile ilgilendim grafik ve operatörlük yaptım aynı zamanda vinil kaynağı laminasyon aplikasyon ve dikiş konusundan ilerleme sağladım.. Askerlik den Dolayı İşi Bırakdım ve Askere Gittim..
Bilinmiyor
Ka Reklam
Askerden Sonra Eski Çalıştığım yerler aradı fakat anlaşamadık. Ka Reklam da İşe Başladım ki İsteyerek değildi mesailerin amaçsız ve boş olması mesafe sorunları aldığım maaşın yarını yola vermem vs işi bırakmama sebep oldu zaten sevmemişdim..
Uygulama & Montaj Grafik ve Baskı2011
Dmk Reklam
Ayrıldım
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Corel & Photoshop Baskı Makinalarına Hakimim Folyo Uygulaması Laminasyon Uygulama ve Laminasyon Makinasında Sıvama Yapabilmekdeyim. Vinil Dikiş ve Kaynak Konusunda Bilgiye Sahibim ama yapmayalı baya oldu biraz bocalayabilirim. Sorun odaklı değil çözüm odaklı iş anlayışına sahibim.
Ayrıca referans verebilirim..
İş yerindeki bilgisayar & ağ yazılımlar konusunda destek verebilecek bir seviyedeyim. Ayrıca Web Tasarım Konusunda Orta derece denebilecek bir bilgiye sahibim Demo verilir fakat hobi olarak yapmakdayım. Ayrıca kendi müşterilerim şu an çalışdığım firmadalar. Benimle gelirler gelmezler onlara kalmış
E-posta: info@rifatozkan.com.tr
Telefon: 0537 253 26 21