Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ve ikinci denemem...

misel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nh63F.jpg

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence fikir güzel ama uygulama başarısız ...

misel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence fikir güzel ama uygulama başarısız ...

size göre yanlış yapılanı açıklasanız daha çok yardımcı olursunuz.başarısızlığın sebebi çizim mi renk mi yazılar mı nedir? yoksa hepsi mi :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Zemin rengi güzel değil, binaların arkasından görünen kısmı gökyüzü kabul edersek gece mavisi veya siyaha yakın tonlar olabilir. (koyu renk çalıştığınızı farzederek) Arkaplan gece olunca pencerelerde içeriden ışık yanıyormuş havası vermek için açık sarı tonlar kullanılabilir. Bina çizimleri görsel olarak başarılı değil çok basit ilkokul öğrencilerinin yaptığı basit çizimlere benziyor, bu şekilde hazırlanan çizimlere bakarsanız aradaki farkı çok kolay görebilirsiniz. Yazı fontu bence güzel değil ve aradaki "p" harfinin küçük yazılmasında bir espri göremediğim gibi bütünselliğe zarar verdiğini düşünüyorum. Firma ismi altındaki inşaat yazısı çok küçük kalmış biraz daha büyük olmalı, isimlerin altındaki gölgeler okunabilirliğini azaltıyor kaldırılmalı diye düşünüyorum. Telefon ve web adresleri başlarındaki ikonlar çok büyük küçültülmeli ve alt tarafa çok yakın kesimde ufak bir hatada sorun çıkmaması için biraz daha yukarıda olmalı. Adres kısmındaki yazı karakteri de bana göre düz bir karakterle ve baş harfleri büyük sonrası küçük harflerle yazılması uygun olur ... Kolay gelsin ...

misel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zemin rengi güzel değil, binaların arkasından görünen kısmı gökyüzü kabul edersek gece mavisi veya siyaha yakın tonlar olabilir. (koyu renk çalıştığınızı farzederek) Arkaplan gece olunca pencerelerde içeriden ışık yanıyormuş havası vermek için açık sarı tonlar kullanılabilir. Bina çizimleri görsel olarak başarılı değil çok basit ilkokul öğrencilerinin yaptığı basit çizimlere benziyor, bu şekilde hazırlanan çizimlere bakarsanız aradaki farkı çok kolay görebilirsiniz. Yazı fontu bence güzel değil ve aradaki "p" harfinin küçük yazılmasında bir espri göremediğim gibi bütünselliğe zarar verdiğini düşünüyorum. Firma ismi altındaki inşaat yazısı çok küçük kalmış biraz daha büyük olmalı, isimlerin altındaki gölgeler okunabilirliğini azaltıyor kaldırılmalı diye düşünüyorum. Telefon ve web adresleri başlarındaki ikonlar çok büyük küçültülmeli ve alt tarafa çok yakın kesimde ufak bir hatada sorun çıkmaması için biraz daha yukarıda olmalı. Adres kısmındaki yazı karakteri de bana göre düz bir karakterle ve baş harfleri büyük sonrası küçük harflerle yazılması uygun olur ... Kolay gelsin ...

teşekkür ederim...umuyorum ki zamanla öğreneceğim ayrıntıları

Caylak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gercektende fıkır guzel ama uygulamada bıraz sıkıntılar var sanırsam :)

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm bence gayet başarılı olmuş, böyle bir düşüncenin gelişip serpileceğini hissediyorum.
Emeğine sağlık başarılarıyın devamını diliyorum..

misel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm bence gayet başarılı olmuş, böyle bir düşüncenin gelişip serpileceğini hissediyorum.
Emeğine sağlık başarılarıyın devamını diliyorum..

çok teşekkür ediyorum bunu okumak iyi hissettirdi. elimden geleni yapıyorum. :)

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında

grafikerlige hevesli olduğunuz belli ama video proğramlarınıda araştır,
mesela adobe premiere cs6 gibi çünkü günümüzde herşey video klip, dizi, film,
tanıtım filmi, düğünçekimleri, vb... bir düşün derim

Caylak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Estf :) daha iyilerini görmek ümidi ile başarılar..

misel

🏅Acemi Tasarımcı🏅

düşüneceğim :)

reddark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.akifkorkmaz.com
Gayet güzel bir düşünce bence.

Bana kalırsa acizane fikrim;
* Şehir silüetinde emboss kullanmayın derim
* İsimlerdeki gölgeleme olayı iyi ama ön plana almak için gölge siyah kalabilir fakat isimler üstteki gibi sarı ya da beyaz gibi bi renk olabilir.
* Telefon ve internet sitesi sola kaydırılıp adres farklı bir font ile ( okunaklı bir font ) yazıldığında bana göre profesyonel bir çalışmadır.

socak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.animatasarim.com
sonuçda bir inşaat firması oldugu için biraz daha ciddiyet olmasını gerrektiğini düşünüyorum fikir güzel ama biraz karikatür tarzına benzemiş oda ciddiyeti bozmuş aynı fikri normal olarak çizer renkleride biraz değiştirirseniz süper bi kartvizit çalışması olucaktır diye düşünüyorum

misel

🏅Acemi Tasarımcı🏅

önerinizi dikkate alacağım teşekkürler

ztar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şu kabartmaları kaldırırsanız daha güzel olur. Sadelik her zaman iyidir. Unutmayın en iyi olan en sade olandır.