Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

wacom intuos4 medium basınç ayarları

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar cuma günü amerikadan gelen wacom intuos4 medium elime geçti ve denedim. ancak az bastırmakla ve çok bastırmak arasında bir fark olmuyor yani daha ince daha kalın vs. çizmiyor. mouse gibi. ve uzun süre kalemi tablet üzrerinde bekletince sağ tık işlevi görüyor. bir kısayol gibi. bu da çizmemi engelliyor. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
merhabalar,

driver'ını kurduğunuzdan emin olun, sonra Wacom Tablet Ayarları'dan kalem basınç ayalarına bi bakın.
PS'de ilgili fırçayı seçtiğinizden emin olun, her fırçanın basınç duyarlılığı yoktur yada siz verirsiniz.

bir grafik programı (PS, Painter vs..) açık değilse, ekranda beklerken tablet yüzeyine bir tık yaparsanız sağ klik ile eşdeğerdir bu normal.

kolay gelsin..

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
ps açıkken de sağ tık işlevi görüyor. fırçalar çıkıyor.

kimyax

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım amerikan gelen ürünü sen internet yoluylamı aldın yoksa arkadaşmı getirdi .Sorumun sebebi bende amerikadan internet yoluyla bu ürünün başka versiyonunu almak istiyorum acaba gelirken başına birşey gelirmi gelmezmi meraktayım cevaplarsan sevinirim.

Sintacca

🌱Yeni Üye🌱
sorunu çözdüm. tabletin hiç bir sorunu yok çok güzel çalışıyor çok memnunum. sağ tık olayı da photoshop un bir 'özelliği'

arkadaşım amerikan gelen ürünü sen internet yoluylamı aldın yoksa arkadaşmı getirdi .Sorumun sebebi bende amerikadan internet yoluyla bu ürünün başka versiyonunu almak istiyorum acaba gelirken başına birşey gelirmi gelmezmi meraktayım cevaplarsan sevinirim.

kusura bakmayın biraz geç gördüm mesajınızı :). bana tableti bir tanıdık getirdi sağolsun.ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. ama bu bi risk aslında çünkü amerikadan gelince ürünlerin garantisi olmuyor sanırım...

zaferors

🌱Yeni Üye🌱
intuos4 wireless

merhaba arkadaşlar bende geçen perşembe abd den arkadaş geitrdi tableti driver ını yükledim ilk gun herhangi bi sorun çıkmadı bluetooth la baglanabiliyordum ama ikinci kez tableti açışımda bluetoothla baglanamadım tabletin yanındaki tuşa basmama ragmen baglanmıyor sadece tabletin üzerindeki mavi ışık yanıp sönüyor nedeni nedir acaba yardımcı olabilecek varmı?
Ve tableti kabloyla bagladıgımda driver i yukledigimde sorun olmuyor baglantıyı kapatıp tekrar baglandıgımda tableti aktif hale getirmiyor sonra driver i yukledigim zamn çalişiyor yani her tableti açışımda driveri kaldırıp tekrar mı yuklucem acaba? yoksa tablet mş bozuk geldi :S yardımcı olursanız memnun kalırım teşekkurler..

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
merhaba ,

Blutooth ile bağlandığınızı yazmışsınız bu tip bağlantılarda sorun olması durumunda cihazın şarjı ve pilini kontrol edin . Pil değiştirip deneyin.

Tabletinizi farklı usb portlarından bağlayın.
Daha önce kurduğunuz tablet sürücüsü varsa kaldırın en güncel sürücüyü indirin ve yükleyin.
CCleaner gibi bir register temizleme veya hata düzeltme
programıyla bilgisayarınızı tarayın. Programlarınız veya sürücülerinizde çakışma olabilir.

Tabletinizi bozukta olabilir tabi dilerseniz UC Logic modellerine bakabilirsiniz .

Teknobiyotik.com Outlet üzerinden uygun fiyatlı alabilirsiniz

https://www.teknobiyotik.com/uc-logic-lapazz-tw850-a5-grafik-tablet-siyah-outlet-5817.html

uclogic_tw850_1_3_1_2.jpg

https://www.teknobiyotik.com/uc-logic-lapazz-twh850-cift-kalemli-a5-hot-key-grafik-tablet-siyah.html
uclogictwh850_icresim1.jpg