aslına hatıra olarak düşünduğum bir çalışma, ama sanki çok karamsar olmuş sizce?
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 1 Ara 2008 #1 aslına hatıra olarak düşünduğum bir çalışma, ama sanki çok karamsar olmuş sizce?
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 1 Ara 2008 #2 Bence duygusal olmuş karamsar denemez emeğine sağlık ben çok beğendim...
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,592 Tepkime puanı 79 1 Ara 2008 #3 kasta095' Alıntı: aslına hatıra olarak düşünduğum bir çalışma, ama sanki çok karamsal olmuş sizce? Genişletmek için tıkla ... kasta sen çok ama çok daha iyisini yapabilirsin tahminim zaman ayıramadın bu seferlik olmamış senin diğer tasarımlarının yanında sönük kalıcak
kasta095' Alıntı: aslına hatıra olarak düşünduğum bir çalışma, ama sanki çok karamsal olmuş sizce? Genişletmek için tıkla ... kasta sen çok ama çok daha iyisini yapabilirsin tahminim zaman ayıramadın bu seferlik olmamış senin diğer tasarımlarının yanında sönük kalıcak
the_one ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 1,864 Tepkime puanı 83 2 Ara 2008 #4 Zamanı elde tutabilmek... Burası hissiyat bakımından karamsar bir algı oluşturabilir. Defterde ne yazdığını tam göremedim Emeğinize sağlık.
Zamanı elde tutabilmek... Burası hissiyat bakımından karamsar bir algı oluşturabilir. Defterde ne yazdığını tam göremedim Emeğinize sağlık.
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 2 Ara 2008 #5 the_one' Alıntı: Zamanı elde tutabilmek... Burası hissiyat bakımından karamsar bir algı oluşturabilir. Defterde ne yazdığını tam göremedim Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Zamanı elde tutabilmek... - keşke...keşke...keşke defterde olan yazı ne yazılmış bir anlasam... tek anladığım ''aşk bu....''
the_one' Alıntı: Zamanı elde tutabilmek... Burası hissiyat bakımından karamsar bir algı oluşturabilir. Defterde ne yazdığını tam göremedim Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Zamanı elde tutabilmek... - keşke...keşke...keşke defterde olan yazı ne yazılmış bir anlasam... tek anladığım ''aşk bu....''