Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web sitesi hazırlamak

selime

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar ben evde kendimi geliştirmek için web sitesi hazırlamak istiyorum yalnız bunu hangi programda nasıl yapıcağıma dahil bana bilgi verirseniz çok sevinirim teşekürler

Benzer konular

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle sana tavsiyem BLOG siteleri ile başla. Önçe temel yapıpı sonradan kendi tasarımlarını oluşturmak için programlara yönelmelisin.
Ücretsiz Türkçe Blog Servisi gibi siteler sana yardımcı olacaktır.

myekran

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myekran.net
Frontpage ve Macromedia Dreamweaver programları ile oluşturabilirsin.
Ama öncelikle HTML dilini öğren bu konuda ararsan çok iyi dersler bulursun ve öğrenebilirsin, bu işin temeli HTML'dir.
arkadaşımız blog siteleri ile başla demiş, onlarla başlarsan hazırcılığa alışmış olursun,ama ben sadece site oluşturmak amacım diyorsan hazır blog'lardan başlayabilirisin...
Eğer öğrenmek için diyorsan öncelikle HTML dilini öğrenerek başlayabilirsin...

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sizce frontpage mi yoksa macromedia dreamweaver mi?hangisini öğrenmek daha iyi?????arkadaşlar...

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
ikiside temelde aynı seyi yapıyor aslında ama en yaygını dreamweaver diye biliyorum fakat expression web ile bu alandaki acık bir nebzede olsa kapandı gibi

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bi kursa git öğren html nedir tag nedir kod nedir..Sora yardım edelim istersen.

bdda

🌱Yeni Üye🌱
web page maker da iyi çok sadece fp we dw nin içini çok iyi görüyo ilk başlıyanlar için

inanhuseyin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar mrb. ben publisher de acemi işi bi web sitesi yaptım, ama resimler geç açılıyo, şu an jpeg formatında ?

Resimlerinizin rezulasyonları sebebiyle boyutları büyük olabilir. Görünüm Kalitesindenödeün vermeyecek şekilde rezulayonlarını düşürmelisiniz.

Daha hızlı açılacağı gibi, sizin site trafiğini daha az kullanmazını sağlar.

Erayy001

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yalnızca PhoTOshop ve DreamWeaver Bilsen götürürsün İşi.. Gerisi Senin Yaratıcılığına Kalır..

cansen79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.avsa.in
bu konuya geç dahil oldum ama en kolay we özgün çalışabileceğin web page maker olur tawsiye ederim başlangıç için onu kullan.

bu programı keşfettikçe yeni şeyler yapmak istiyceksin buda diğer konularda bilgilenmeni sağlar html flash bilgisi gibi

MuhammedHan

🌱Yeni Üye🌱
Benim tavsiyem de öncelikle html ile başlaman.Hatta ilk etapta bi program kullanmana bile gerek yok.Not defteriyle başlayabilirsin.Daha sonraları dreamweaver kullanmanı tavsiye ederim.Biraz daha ilerledikten sonra da artık php , asp hangisini istersen ona yönelirsin.Ama herşeyin temeli html..Html öğrenmen şart.

cansen79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.avsa.in
bu arkadaş ilk html yazmaya başlarsa boğulur pratik yapabileceği görsel progrmlarla başlasa daha keyifli ilerler bence tabiii

farketmez

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.farketmez3.com.tr.tc
slm arkadaşlar bende bi şey soracağım. publiser (frontpage) de site hazırlıyorum. çevreden duyduğum bilgilere göre forum sayfası yapamazsın filan dediler. bu konu hakkında bana bilgi verebilecek olan varmı. eğer frontpagedee yapamıyorsam başka bi pro da yapıp ssayfayı yönlerdireceğim lütfen yardım. son olarakta kişişel sayfamdaki şiirlerin altına yorum bölümü koysam iyi olurmu ve nasıl koyabilirim :?

oguzhangokdeniz

🌱Yeni Üye🌱
Frontpage ve Macromedia Dreamweaver programları ile oluşturabilirsin.
Ama öncelikle HTML dilini öğren bu konuda ararsan çok iyi dersler bulursun ve öğrenebilirsin, bu işin temeli HTML'dir.
arkadaşımız blog siteleri ile başla demiş, onlarla başlarsan hazırcılığa alışmış olursun,ama ben sadece site oluşturmak amacım diyorsan hazır blog'lardan başlayabilirisin...
Eğer öğrenmek için diyorsan öncelikle HTML dilini öğrenerek başlayabilirsin...

Valla bende sana katılıyorum. İlk önce HTML dilini öğrenmek lazım daha sonra HTML KİT isminde bir program var onunla devam etsin. Ben Hep Böyle Yapıyorum.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
slm arkadaşlar bende bi şey soracağım. publiser (frontpage) de site hazırlıyorum. çevreden duyduğum bilgilere göre forum sayfası yapamazsın filan dediler. bu konu hakkında bana bilgi verebilecek olan varmı. eğer frontpagedee yapamıyorsam başka bi pro da yapıp ssayfayı yönlerdireceğim lütfen yardım. son olarakta kişişel sayfamdaki şiirlerin altına yorum bölümü koysam iyi olurmu ve nasıl koyabilirim :?

forum sayfası mı form u yapamazsın dediler?

evrenselbilisim

🌱Yeni Üye🌱
Profesyonel olarak yıllardır web programlama yapıyorum. Bir çok arkadaş ilgi gösterip yazmış fakat yanlış bilgi vermiş.
1. si yanlış forma yazmışsın. Web tasarımcıların yoğunlukta olduğu bir forma yazman daha iyi olur.
2. si web developer mı yoksa designer mi olacağına karar vermelisin.
3.sü önünü görebilmek için web tasarım ve programlama ile ilgili araştırmalar yapmalısın. Teorik bilgiler edinmelisin.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Konuya farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum.
Sizin yapmaktan kastınız ne? Becerileriniz nelerdir?

Yani çok iyi hayal gücünüz vardır. Kafanızda çeşit çeşit siteler dönüyordur ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuzdur. O zaman photoshoptan başlayın derim. :) Ya da Fireworks de olabilir. Tabii grafiksel boyutta Photoshop iyi çözümler verecektir. Diğerleriyle eş zamanlı da çalışılabilir.

Hiç bir şey bilmiyorsanız, temeli öğrenmek için bazı arkadaşların da dediği gibi Html derslerinden başlamanızı tavsiye ederim. Sonra da CSS öğrenmelisiniz. Bunlar en önemli şeyler. En son da, dinamik kontrollere giriş yapabilirsiniz, ASP, PHP gibi. ÖR: Üye paneli, ziyaretçi defteri, iletişim formu gibi uygulamalar için. Dinamik kısım ileri seviye tabii.

Html derslerine başlamadan önce bedava şablonları internetten indirip karıştırıp, aynısını yapmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Bloglar da kullanışlı olur ama onlar dinamik yapıları itibariyle daha karışık gelir. O yüzden ilk aşamada onları kenara koyun diyorum. :)

Kolay gelsin.

rockan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam. Öncelikle kolay gelsin. Bende senin gibi hiç bir şey bilmeden websitesi yapmak istedim, ama inan çok zor. İnternette bilgi çok gibi gözüksede bilgin sıfır denecek kadar az olunca hiç bir şey anlamıyorsun.
Ben photoshopu 5-6 yıldır kullanıyorum. Bilgim yeterince var. Kendim önce photoshopta sitemi tasarladım sonra dw. aktardım. Şu an gayet güzel gidiyor. Yavaş ama zevkli flashta slide yapmasını öğrendim siteye eklemeyi falan. Yaptıkça insan daha çok öğreniyor.
Elimde toplağım videolar ve pdf dökümanları var istersen gönderebilirim sana.

tetimme

🌱Yeni Üye🌱
web sitesi yapmak için...

rockan adlı arkadaştan, mümkünse;

"Selam. Öncelikle kolay gelsin. Bende senin gibi hiç bir şey bilmeden websitesi yapmak istedim, ama inan çok zor. İnternette bilgi çok gibi gözüksede bilgin sıfır denecek kadar az olunca hiç bir şey anlamıyorsun.
Ben photoshopu 5-6 yıldır kullanıyorum. Bilgim yeterince var. Kendim önce photoshopta sitemi tasarladım sonra dw. aktardım. Şu an gayet güzel gidiyor. Yavaş ama zevkli flashta slide yapmasını öğrendim siteye eklemeyi falan. Yaptıkça insan daha çok öğreniyor.
Elimde toplağım videolar ve pdf dökümanları var istersen gönderebilirim sana."

yazısında belirttiği video yada en azından dokümanları almak isterim... mail ile gönderebilir misin acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi: