Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

where is the story?

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
illustrator,photoshop
Untitled-33.JPG

Son düzenleme:

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
keske kadın bıraz daha on planda olsaydı calısmayı sıradanlastırmış yandan goruntu ama çizim olarak başarılı denebılır emeğine sağlık

Son düzenleme:

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben beğendim yıldızlar nerede konu başlığı altında tamamıyle fikre sadık kalınarak yapılmış
ayın üstünde bulunan figürler gotik simgeleride anımsatıyor noel baba animelerinde izlediğimiz ayın önünden geçen uçan ren geyiği arabalarınıda bence hoş olmayan tek şey kızın saçlarıyla ayın birleştiği kısımlar ordaki saçlarda biraz daha kıvrımlı olsa daha da süper olurdu emeğine sağlık paylaştığın için teşekkürler

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
keske kadın bıraz daha on planda olsaydı calısmayı sıradanlastırmış yandan goruntu ama çizim olarak başarılı denebılır emeğine sağlık

kızın orda durması gerekiyordu.yani yan bakması gerekiyordu benim hayalimce.yorumunuza teşekkürler

ben beğendim yıldızlar nerede konu başlığı altında tamamıyle fikre sadık kalınarak yapılmış
ayın üstünde bulunan figürler gotik simgeleride anımsatıyor noel baba animelerinde izlediğimiz ayın önünden geçen uçan ren geyiği arabalarınıda bence hoş olmayan tek şey kızın saçlarıyla ayın birleştiği kısımlar ordaki saçlarda biraz daha kıvrımlı olsa daha da süper olurdu emeğine sağlık paylaştığın için teşekkürler

teşekkür ederim evet saçın o kısmını daha kıvrımlı yapabilirdim deneyeceğim

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle ellerinize sağlık,Rüzgar Alpaslan'a katılıyorum,kadının yüzü biraz daha görünseydi daha hoş dururdu,en azından burun kısmı görünebilirdi.Başarılar.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Farklı bir tarz çalışmışsın ve genel olarak gayet başarılı; öncelikle tebrik ederim.

Kendi hayal dünyana göre bir çalışma çıkartmışsın, o yüzden bayan' ın yüzünün arka planda kalması pekte kompozisyonu etkiledigini düşünmüyorum.Aksine hoş ve farklı bir hava katmış.

İzninle gözüme takılan bir kaç birşeye değineyim :)

Gözler ve saçlar her zaman ki gibi çok başarılı; fakat yüz ile omuz (sanırım omuz :) )arası çok bitişik, eğer yan duruyorya kızın vücudunun yarısı nerde :p
Yani arka planla, vücut birleşmiş şekilde algılanıyor.Şaka bir yana bir de saç biraz daha kıvrımlı olabilirdi.

Gothıc bir çalışma olmuş ve Illustrator ve photoshop ikilisini çok güzel kullanmışsın, ellerine sağlık ablacım :)Çok beğendim, gayet güzel...

Çalışma genel olarak çok başarılı; arka plan, yazı stili, çizim çok hoş; tekrar tebrik ederim.

Emeğine sağlık ablacım, başarılanın devamını dilerim.

İyi çalışmalar.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Öncelikle ellerinize sağlık,Rüzgar Alpaslan'a katılıyorum,kadının yüzü biraz daha görünseydi daha hoş dururdu,en azından burun kısmı görünebilirdi.Başarılar.

teşekkür ederm önce.solda sanırım görmediniz duvara yaslanıyor kız hayalimce :)o yüzden de o kısmı duvarın arkasında kalıyor.siyah kısım duvar yani

Farklı bir tarz çalışmışsın ve genel olarak gayet başarılı; öncelikle tebrik ederim.

İzninle gözüme takılan bir kaç birşeye değineyim :)

Gözler ve saçlar her zaman ki gibi çok başarılı; fakat yüz ile omuz (sanırım omuz :) )arası çok bitişik, eğer yan duruyorya kızın vücudunun yarısı nerde :p
Şaka bir yana bir de saç biraz daha kıvrımlı olabilirdi.
Yani arka planla, vücut birleşmiş şekilde algılanıyor.

Gothıc bir çalışma olmuş ve Illustrator ve photoshop ikilisini çok güzel kullanmışsın, ellerine sağlık ablacım :)Çok beğendim, gayet güzel...

Çalışma genel olarak çok başarılı; arka plan, yazı stili, çizim çok hoş; tekrar tebrik ederim.

Emeğine sağlık ablacım, başarılanın devamını dilerim.

İyi çalışmalar.

denizcm saolasın.sanırım anlaşılmadı ben anlatayım kızımız soldaki duvara yaslanmış oturuyor.o yüzden vücut o kısma doğru duruyor.biraz da öne doğru durduğu için eğik vaziyette o yüzden boyun kısmını göstermedim.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Türkan şoray a benzettim kızı:)buarada ruju kırmızı olsa daha mı güzel olurdu:)siyah-beyaz çalışmayı seviyorum dediğini duyar gibiyim.Tarzını ve çalışmalarını çok beğeniyorum eline sağlık fairylike

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Türkan şoray a benzettim kızı:)buarada ruju kırmızı olsa daha mı güzel olurdu:)siyah-beyaz çalışmayı seviyorum dediğini duyar gibiyim.Tarzını ve çalışmalarını çok beğeniyorum eline sağlık fairylike

:D:D sağol karantina :)kırmızı yazısını görünce içimden aynısını dedim:)ben de senin çalışmalarının devamını bekliyorum

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
gayet başarılı ve hoş olmuş eline sağlık