Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Wob Tesktil Logo deneme çalışmam

sb_bs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logooda.jpg
:angel:

Benzer konular

DesigNeR!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel olmuş teşekkürler...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu bir logo değil. Ve bu her neyse başarısız. Renkler itici ve neden Tekstill?

frank

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence farklı çalışmalar denemelisin...
çok emek vermişsin belli ama daha fazla uğraşma bunun üstüde...

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence direk photosop formatlı logo kullanılmaz. tamam şimdi her ne kadar işler dijital hale
gelsede vektörel çizimli logolar daha çok yerde kullanıla bilir. bu logoyu firma aracının üzerinde ancak dijital baskı ile uygularsınız. bu da 10 dk işi 2 veya 3 saate çıkarır.

sb_bs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu logo degıl dır dıyen arkadasların calısmalarını gormek ısterım.su anda fırma sahıplerine logonun hakkını verıyorum..eger kotu bı tasarım olduguna ınansaydım koymazdım...bırde arac uygulamasından bahseden arkadas bu ıslerde bıras amator sanırım.bı ara uyguladıgım araclarım resımlerınde koyucam meral etmesin,senın ıkı saat dedıgın işi emin ol 10 dakıkada uygularım.....tabıkı elestirilere acıgım ama bence direkt olarak bu bır logo degıl demek cok sacma

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslinda ben grafiker bile degilim.Bi hevesle internetten buldugum tum video derslerini tekrar edip,her dersten birseyler kapmaya calisiyorum.Ayrica boyle firsat buldukca diger arkadaslarin calismalarina bakiyorum.(Kendimle kiyaslamak icin degil,fazladan birseyler ogrenebilmek icin)
Elestiriye acik oldugunu soylemissin.Umarim kizmazsin :)
1)Keske o ortadaki dikis efekti hic olmasaymis,cok daha sik dururdu.(Bence)
2)Genel olarak dusunce iyi ama mesela zemin olarak madem konu tekstil bildigim kadariyla Photoshop icin onlarca Kumas pattern i var.Belki bir tanesi iyi giderdi.(Bence)
3)Son olarak Logoda ki text kismi inan cok ozensiz olmus.Yani sanki Windows Notepad de yazip logonun uzerine kopyala yapistir yapmissin gibi.Ne bileyim,soyle degisik bir layer style denesen,degisik bir fontla cok iyi dururdu diye dusunuyorum.
Genel olarak dusunce iyi,isleyiste sanki biraz sorun olmus BENCE :) Malum zevkler ve renkler tartisilmaz :))
Iyi Calismalar...

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
amaç iyi bir logo çizmek mi yoksa müşteriye işi kabul ettirmek mi?

cevap ılk secenekse logo uzerınde konusmak gerek;

cevap ıkıncı secenekse iyi bir alışveriş olmuş senin için.