Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

x3 te yükleme sorunu

omp ümit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ompreklam.com
arkadaşlar bir işi kaydetmek istiyorum iş biraz yüklü. fakat kayıt ederken (file copy error. temp drive or output drive may be full.) diye bir yazı çıkartıyor. mecburen tamam diyorum oda bana (error writting c:document and setting/omp/desktop/graphic1.cdr file. diyor ve dosyayı yüklemiyor.
sorunu çözemedim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Aynı konuyu iki ayrı yere açmışsınız. Sorunuza cevap gelecektir, ayrıca aynı sorunla karşılaşmış bir çok kişi var burada. Biraz incelerseniz cevabını kendiniz bulacaksınız. Ben yine de araştırıyorum, bulursam linkini vereceğim size. :)

Saygılar.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar bir işi kaydetmek istiyorum iş biraz yüklü. fakat kayıt ederken (file copy error. temp drive or output drive may be full.) diye bir yazı çıkartıyor. mecburen tamam diyorum oda bana (error writting c:document and setting/omp/desktop/graphic1.cdr file. diyor ve dosyayı yüklemiyor.
sorunu çözemedim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Hard diskle ilgil bi problem olabilir. Dolmuş olabilir. Masaüstüne değil de başka bir dosya içine kaydetmeyi denesen kolay gelsin.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
1.CTRL + J > Workspace buradan Save bölümünde secili olanları pasif hale hale getirin

2.CTRL + J > Workspace buradan Memory bölümünden primary disk bölümünde hangi sürücünüz daha fazla boş ise onu seçin

3. C:\Documents and Settings\Local Settings\Temp bulunanları silin (bu işlemi haftada iki üçdefa yapa bilirsiniz )
kısa yolu :
-Başlat'ı tıklatın
-Çalıştır...
-% Temp% yazın ve Tamam'ı tıklatın.

4.Kaydetmek istediğiniz dosyayı başka bir yere kaydedin masaüstüne degil hangi sürücünüz daha fazla boşsa oraya yükleyin

5. Ayrıca CorelDRAW X3 güncellemeleri yapın ....

Son düzenleme:

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
dosya mb olarak yüksek olabilir. yüksek mb tlı dosyaları çoğu zaman kaydetmiyor. kaydettiği zamanda açmıyor