Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımcı Grafiker olarak iş arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrlkk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.meralkeskin.com
Şu ana kadar grafiker olarak hiç iş deneyimim olmadı. Bir kursta grafik öğrenimi görmekteyim. Bu konuda hırslı, istekli ve meraklıyım. Kendimi grafikerlik alanında geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Photoshop, Quarkxpress, Coreldraw, Freehand, Illustrator programlarını biliyorum. İstenildiği takdirde yaptığım işlerimi yada örnek teşkil etmek açısından istenilen doğrultuda bir kaç iş yapıp gönderebilirim.

Sayg,

Meral Keskin

mrlkk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.meralkeskin.com
yardımcı - stajer grafiker olarak iş arıyorum

24 yaşındayım, beylikdüzünde oturmaktayım. Şu ana kadar grafiker olarak hiç iş deneyimim olmadı. Bir kursta grafik öğrenimi görmekteyim. Bu konuda hırslı, istekli ve meraklıyım. Kendimi grafikerlik alanında geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Photoshop, Quarkxpress, Coreldraw, Freehand, Illustrator programlarını biliyorum. İstenildiği takdirde yaptığım işlerimi yada örnek teşkil etmek açısından istenilen doğrultuda bir kaç iş yapıp gönderebilirim.

Sayg,

Meral Keskin

alperozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardımcı grafikerle

görüşebiliriz

mrlkk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.meralkeskin.com
ek açıklama

selamlar tekrar,
ben halen daha iş bulamadım maalesef.. ilanı okuyanlar hakkında daha detaylı bilgi vermem gerekirse ;
beylikdüzünde oturuyorum, 24 yaşındayım. 8 senelik bir çalışma hayatım oldu. Fakat istediğim şey sadece grafiker olabilmek. Böyle bir işe gerçekten ihtiyacım olduğunu belirtmek isterim. Sonuçta insanlar istedikleri bir işte çalışmak isterler, hele ki azimli ve hırslıysa..

Bu da yukarıdaki ilanıma ektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...